ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Ο Γιλμάζ ντύνεται… Καραγκούνης

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 15:51 11/06/2021

Μην βλέπεις φίλε μου τον τίτλο της στήλης. Είναι παραπλανητικός. Που να πάει Euro το Μπατιράκι; Με τι λεφτά; Το πολύ πολύ να πάει μέχρι το χωριό του και πολύ του είναι… Εκτός, βέβαια, εάν όλα πάνε όπως πρέπει και το Euro αποδειχτεί χρυσορυχείο! Κι αν όλα πάνε καλά παίκτη μου, τι Euro και φτηνιάρικα πράγματα είναι αυτά; Θα κλείσουμε εισιτήριο για το φετινό Euro, το επόμενο και τα δύο Μουντιάλ που ακολουθούν.

Τι έχουμε στην Πρεμιέρα; Τουρκία – Ιταλία και ο Μπατίρακας θα γίνει… κλισεδιάρης: Η πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης πάντα κρύβει κινδύνους. Κρύβει άγχος για τα φαβορί, κρύβει εκπλήξεις. Να σας θυμίσω; Στο πρόσφατο 2016 οι Γάλλοι νίκησαν με την ψυχή στο στόμα τους Ρουμάνους 2-1, με γκολ του Παγέτ στο 89’. To 2012, η Πολωνία (διοργανώτρια τότε), έμεινε στο 1-1 με την Ελλάδα, το 2008 η διοργανώτρια Ελβετία έχασε από την Τσεχία, δεν χρειάζεται να σας θυμίσω τι έγινε το 2004 με το Πειρατικό και τον Καραγκούναρο.

Τι έχουμε σήμερα; Τουρκία – Ιταλία. Οι Ιταλοί και καλά είναι αισιόδοξοι, όμως επιθετικά δεν φαίνεται να είναι στα καλά τους, ιδίως ο Ιμπόμπιλε που θα ξεκινήσει βασικός, όλο το 2021  είναι ντεφορμέ. Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα και έχουν μπροστά την παικτάρα τον Μπουράκ Γιλμάζ, που οδήγησε τη Λιλ στην κατάκτηση του Καμπιονάτο.

Στην κόντρα λοιπόν. Στο 9,00 η νίκη των Τούρκων με μηδενική γκανιότα στη Stοiximan, στο 5,20 ο 1 dnb για τους πιο συντηρητικούς.