ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Σιγά την… κακομοίρα

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:25 15/06/2021

Δύο ματς και τι ματς έχει σήμερα το πρόγραμμα παίκτη μου. Από τον όμιλο φωτιά, τον έκτο, με Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία και την «κακομοίρα» την Ουγγαρία…

Κακομοίρα; Σιγά μην τους λυπηθεί ο Μπατίρακας τους Ούγγρους. Κανείς δεν λυπάται αυτούς που δεν γονατίζουν για το Black Lives Matter. Ούτε οι Ρώσοι γονάτισαν και τους πήρε παραμάζωμα ο Λουκάκου, ούτε οι Κροάτες γονάτισαν και δεν έκαναν ούτε φάση απέναντι στους Αγγλους. Τους το κόλλησε και ο Στέρλινγκ. Οι Ούγγροι δεν θα γονατίσουν σήμερα, οι πολύ ποιοτικότεροι Πορτογάλοι θα τους τρέξουν και δεν θα τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Ο Μπατίρακας περιμένει ένταση στο ματς, άλλωστε θα υπάρχουν και πάνω από 60.000 οπαδοί στις κερκίδες. Γιατί όχι σε ένα τέτοιο ματς να μην δοθεί και μια κόκκινη; Στο 5,00 παίζεται το over 0,5 κόκκινη στη Stoiximan.

Ακολουθήστε το Match Money στο Twitter

Τεράστιο ντέρμπι το Γαλλία – Γερμανία, ένα κλικ ο Μπατίρακας θα το δώσει αριστερά, στους Γάλλους λόγω ποιότητας. Και σε τέτοια μεγάλα ντέρμπι, συνήθως τα χαφ κάνουν όλη τη δουλειά, εκεί κρίνεται το παιχνίδι. Και ο Καντέ έρχεται από τη χρονιά της ζωής του, θα είναι ίσως ο πιο καθοριστικός παίκτης της Γαλλίας σήμερα. Στο 15,00 στη Stοiximan να είναι MVP του ματς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ