Winmasters: Μέσι και Μπενζεμά ορίζουν τη μοίρα του clasico - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Winmasters: Μέσι και Μπενζεμά ορίζουν τη μοίρα του clasico

στις 21:45 23/10/2020
Winmasters

Το πρώτο φετινό clasico και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φιλοξενεί το ‘Camp Nou’ το απόγευμα του Σαββάτου. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζουν έντονα στο ξεκίνημα της σεζόν, έτσι η μεταξύ τους αναμέτρηση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Ρόναλντ Κούμαν ψάχνει την επιβεβαίωση, ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται υπό πίεση και η ήττα δεν είναι επιλογή για κανέναν. Αντίθετα με τους παίκτες της winmasters, που μπορούν να επιλέξουν περισσότερα από 300 στοιχήματα στο επερχόμενο clasico, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς!

Ενισχυμένες* αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα

Κόρνερ τριπλής επιλογής, ασιατικό χάντικαπ κατοχής μπάλας, συνολικά φάουλ γηπεδούχου και φιλοξενούμενου, κάρτες, οφσάιντ, σουτ στο τέρμα και χρονικές περίοδοι επίτευξης τερμάτων, είναι ορισμένα από τα δεκάδες ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters για το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ‘Camp Nou’.

Κανείς άλλος εκτός του Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να είναι ο επιδραστικότερος παίκτης της Μπαρτσελόνα στην ‘μάχη΄με τους ‘μερένγκες’. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Αργεντίνος έχει κρίνει τη μοίρα του clasico και το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα. Για την Ρεάλ Μαδρίτης πολλά θα εξαρτηθούν από την αποτελεσματικότητα του Καρίμ Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης, ειδικά από τη στιγμή που Τερ Στέγκεν δεν θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια των ‘μπλαουγκράνα’. Τόσο για τον Γαλλοαλγερινό φορ, όσο και για τον Μέσι, η winmasters διαθέτει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε γκολ, ασίστ και προσπάθειες στην εστία ή την πιθανότητα να σκοράρουν περισσότερο από δύο τέρματα στο σπουδαίο ντέρμπι της Βαρκελώνης!

Παίξε νόμιμα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ