ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δράση και εκπλήξεις* στους αγώνες των Virtual Sports!

στις 19:28 08/04/2020
bwin

Στην bwin σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία!

Αρχικά, ο υπολογιστής ήταν ένα συγκρότημα δωματίων με καλώδια και λυχνίες. Στα 70 χρόνια που πέρασαν, τα electronics έφτασαν να χωρούν στην παλάμη του χεριού, με τη μορφή κινητών ή tablet. Παρόμοια εξέλιξη γνώρισαν και τα Virtual Sports, καθώς από τα 20kb της πρώτης δοκιμής ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Άκρον του Οχάιο, σήμερα ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μια πληθώρα σπορ, με 3D απεικόνιση γραφικών.

Η μαγεία των Virtual sports στην bwin! |21+

Τα τουρνουά ποδοσφαίρου έγιναν… virtual και οι μεγαλύτερες μάχες πλέον βρίσκονται στην οθόνη του υπολογιστή με γραφικά που περισσότερο θυμίζουν σύγχρονο ηλεκτρονικό παιχνίδι. Πλην του «βασιλιά των σπορ», μπορεί κάποιος να βρει εικονικές κυνοδρομίες με στατιστική απεικόνιση των πεπραγμένων τους στις προηγούμενες κούρσες, κάτι που ισχύει και για ιπποδρομιακά γεγονότα. Αντίστοιχα, κάθε μέρα και όλο το 24ωρο, διοργανώνονται τουρνουά και Κύπελλα τένις, αλλά και σιρκουί με εντυπωσιακούς αγώνες μηχανών.

Virtual Sports με υψηλές αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικά. |21+

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.