Στάση στο Μόναχο με το βλέμμα στην υπέρβαση - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Στάση στο Μόναχο με το βλέμμα στην υπέρβαση

στις 16:25 07/11/2018

Η ΑΕΚ  ταξιδεύει στο Μόναχο ψάχνοντας για υπερβάσεις και ο Stoiximan προσφέρει αμέτρητα στοιχήματα και με επιλογές για κάρτες, σκόρερ, κόρνερ!

Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Βαυαροί θέλουν νίκη ώστε να φτάσουν μία ανάσα από την πρόκριση από νωρίς (εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση απευθείας σε περίπτωση που χάσει η Μπενφίκα) και θα προσπαθήσουν να “καθαρίσουν” το ματς από νωρίς.

Μετά την ισοπαλία με την Φράιμπουργκ το Σάββατο για την Μπουντεσλίγκα άλλωστε, θέλουν να δώσουν απαντήσεις για την ασταθή πορεία εντός των συνόρων μέσω… Ευρώπης.

Όλα για όλα

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη από την άλλη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει ένα μικρό θαύμα απέναντι στη γερμανική ομάδα ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τα παίξει… όλα για όλα!

Αρχικά θα πρέπει να αντεπεξέλθει στην πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι και να προσπαθήσει να περιορίσει κάθε προσπάθεια για γκολ, δίνοντας βάση στις αντεπιθέσεις αλλά και στα στημένα!

Η Μπάγερν, έχει πετύχει και τα 5 γκολ που μετρά μέχρι σήμερα στη διοργάνωση  από προσπάθειες μέσα από την περιοχή, ενώ συνολικά έχει κερδίσει 23 κόρνερ, με την ΑΕΚ να μετρά 2 γκολ, επίσης μέσα από την περιοχή και να έχει εκτελέσει 12 κόρνερ.

Ο Stoiximan προσφέρει πληθώρα στοιχημάτων σε γκολ και κόρνερ, όπως το να σκοράρει κάποιος παίκτης με προσπάθεια έξω από την περιοχή, το να σημειωθεί γκολ από εκτέλεση φάουλ, η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ κ.α.