ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Εξαιρετική απόδοση το 4,10

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 11:48 20/06/2021

Κατώτερη των περιστάσεων (ειδικά στη Ρώμη) η Ελβετία, μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού μετά από δύο τραγικές εμφανίσεις η Τουρκία και εκ πρώτης όψεως το αποψινό ματς, σαν να “φωνάζει” ότι δεν είναι για στοίχημα. Και έτσι θα ήταν, αν δεν ήταν τόσο προκλητικά ανισοβαρές το σετ των αποδόσεων.

Σταθερά στους “16” στα τρία μεγάλα τουρνουά οι Ελβετοί (που δεν είναι τόσο Ελβετοί βέβαια, καθώς το ρόστερ τους συνιστά ένα χαρμάνι της πρώην Γιουγκοσλαβίας με Βόσνιο προπονητή), δεν είναι το καλύτερο τους που αντιμετωπίζουν την Τουρκία, με την οποία έχουν κακή “προϊστορία”: 4-3-8 ανεξαρτήτως έδρας σε επίσημα και φιλικά. Τελευταία τους συνάντηση στο Euro 2008, όταν οι Τούρκοι είχαν κερδίσει 2-1.

Τώρα όμως, θα πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά “νοκ άουτ” (και οι Ελβετοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε νοκ άουτ), εκτός έδρας και σε ένα φλεγόμενo υπέρ της Τουρκία γήπεδο και υπό δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες (ζέστη και υγρασία), αλλά πάνω από όλα προερχόμενη από την ταλαιπωρία των συνεχόμενων ταξιδιών Ελβετία – Μπακού – Ρώμη – Μπακού.

Δεν είναι τόσο κακή ομάδα η Τουρκία, ο Σενόλ Γκουνές έχει δώσει πλειστάκις στο παρελθόν διαπιστευτήρια ικανότητας διαχείρισης κρίσεων, το γήπεδο θα βράζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) υπέρ τους, ο “γκαντέμης” Ερντογκάν δεν θα είναι στις κερκίδες απόψε και το 4,10 που μας προσφέρει το pamestoixima.gr για το “διπλό” σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία, είναι μια εξαιρετική απόδοση.