ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolatino: Το θολωμένο μυαλό και τα… κόρνερ

Δημοσιεύτηκε: Futbol Latino στις 09:16 21/06/2021

Το αποψινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα ξεκινά με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Ουρουγουάη – Χιλή. Οι Ουρουγουανοί μετά το 1-0 από την Αργεντινή, όπου συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις τους, λένε ότι θέλουν να αντιδράσουν και να παίξουν με περισσότερο τσαγανό. Να δώσουν καλύτερο ρυθμό και ένταση.

Οι Χιλιανοί από την πλευρά τους, κέρδισαν 1-0 την Βολιβία με τα χίλια ζόρια και στην ουσία έχουν περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. Το σκάνδαλο που έγινε με τους παίκτες του να σπάνε το πρωτόκολλο του κορονοϊού στο ξενοδοχείο της αποστολής προκειμένου να περάσουν στα κρυφά έναν κομμωτή για να τους φτιάξει το… μαλλί, είναι φρέσκο και δύσκολο να μην είναι επηρεασμένοι.

Οι δύο ομάδες πέρσι τον Οκτώβριο έμπλεξαν σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι με την Ουρουγουάη να ευνοείται από το VAR και να κερδίζει 2-1 στο τέλος. Τα μεταξύ τους έχουν πάντα κάρτες, οριακά είναι συνήθως στο line (πέντε είχε το προηγούμενο). Εμείς θα διαλέξουμε το πιο θολωμένο μυαλό των Χιλιανών μετά τα τελευταία γεγονότα για να πάρουν ομαδικά Over 2,5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 1,87 στο Pamestoixima.

Η αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα είναι αυτή ανάμεσα στην Αργεντινή και την Παραγουάη. Πιο άνετοι βαθμολογικά οι Αργεντινοί αλλά με στόχο να δέσουν παραπάνω σαν ομάδα και νίκες που θα φέρουν ψυχολογία.

Για τους Παραγουανούς είναι ένα τεστ αντοχής το αποψινό για να δουν που βρίσκονται ως ομάδα και αν μπορούν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση που έκαναν στην πρεμιέρα με την Βολιβία.

Στην Αργεντινή αρέσει αρκετά το παιχνίδι από τα πλάγια, ειδικά από τα αριστερά με τον Ταλιαφίκο να παίρνει την πλευρά και να ανεβαίνει. Μέχρι στιγμής αυτό έχει φέρει και αρκετά μεγάλο αριθμό κόρνερ για την Αργεντινή στα δύο παιχνίδια που έπαιξε.

Κόντρα στους Χιλιανούς η Αργεντινή είχε επτά κόρνερ και κόντρα στους Ουρουγουανούς, με τους οποίους προηγήθηκε και νωρίς, είχε οκτώ κόρνερ. Επιλογή μας θα είναι το Over 5,5 κόρνερ για την Αργεντινή σε απόδοση 1,93 στο Pamestoixima.