ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Αξίζει το ρίσκο

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:18 23/03/2021

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε μπροστά μας τόσο μικρό κουπόνι – τη λες και εβδομάδα αποσυμπίεσης αυτή των Εθνικών ομάδων. Οι ανάσες -σε όλους τους τομείς- είναι απαραίτητες, όμως δεν παύει οι ομορφιές πολλές φορές να κρύβονται σε μικρά… μπουκαλάκια.

21:00 ΟΛΝΤΑΜ – ΕΞΕΤΕΡ

Μια μπομπίτσα κρατάμε από τις μικρές Αγγλίες, τον άσσο της Όλνταμ επί της Έξετερ που έρχεται από δύο σερί ήττες και δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την τεράστια πίεση και το Σάββατο έχασε με τραυματισμό το μεγαλύτερο ταλέντο της. Ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Όλνταμ ο πολύπειρος Κιθ Κερλ, ο οποίος έχει εμφανώς συμμαζέψει τακτικά τους “λάτικς” (0-3-1 έως τώρα). Στο 1-1 στο Σκάνθορπ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, στο 0-0 του Σαββάτου στο Μπράντφορντ έκανε την καλύτερη εμφάνιση επί των ημερών του και το 4,50 απόψε αξίζει το ρίσκο.

21:00 ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ – ΜΑΛΔΟΝΑΔΟ

Οι παίκτες της Ντανούμπιο κάνουν κατάθεση ψυχής στα τελευταία τους ματς και στηριζόμενοι στο άστρο του 16χρονου φορ Σίρι, δείχνουν ότι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει βαθμολογικά η σωτηρία. Όταν έχεις μόλις κερδίσει με ανατροπή τη Νασιονάλ και με 1-5 την Μπόστον Ρίβερ που καιγόταν, φαντάζει απίθανο να γκελάρεις κόντρα στην άρτι αδιάφορη Μαλδονάδο. Ο άσος θα πιεστεί και όσο βρίσκεται στο 1.90+ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.