ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Betflix – Σουηδική γυμναστική

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:21 17/05/2021

Πιο σοφό το ρεπό μετά από ένα μεγάλο ταμείο είναι η αποχή θα σου πουν οι παλιοί, αλλά το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι σου να μην έχει μνήμη και να μένεις ανεπηρέαστος, είτε από απύθμενους κουβάδες, είτε από επικά ταμεία.

19:30 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Το Μπόρας είναι γνωστό για δυο πράγματα – είναι η πόλη που τέμνονται οι δυο κύριες σιδηροδρομικές γραμμές της Σουηδίας και τα 6 πρωταθλήματα της Έλφσμποργκ, ειδικά εκείνο το 2006 που ήταν το πρώτο μετά από 45 χρόνια, με προπονητή τον εμβληματικό Μάγκνους Χάγκλουντ που θήτευσε για πάνω από δέκα χρόνια στον πάγκο της. Τώρα ο Χάγκλουντ επιστρέφει σαν αντίπαλος, με την ομάδα της γενέτειρας του (Χάλμσταντ), έχοντας στήσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με επαρκές αγωνιστικό πλάνο, που βάσει εμφανίσεων, είναι θέμα χρόνου να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Η Ελφσμποργκ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δείχνει να βραχυκυκλώνει εντός έδρας και το Χ2 στο 2,00 είναι παραπάνω από δίκαιο.

19:30 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Η πίεση για το ποιοτικό ρόστερ της Γκέτεμποργκ είναι αυξημένη, με τις προσδοκίες για φέτος να είναι νομίμως υψηλές. Για την ώρα δυσκολεύεται να την διαχειριστεί, ωστόσο με την μέτρια Σίριους και τον Χάμσικ να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό έχει τα φόντα να πάρει το τρίποντο. Ο άσσος στο 1,87