ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Είναι πολλά τα λεφτά!

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 14:56 20/04/2021

Είναι πολλά τα λεφτά παίκτη μου και με το τσίρκο χαρτογιακάδων που έχουμε μπλέξει, κάποια στιγμή κοντά θα το διαλύσουν τελείως και το ποδόσφαιρο (χειρότερο από το Μπάσκετ θα το φτάσουν) και φυσικά θα πάρει μαζί η μπάλα και το στοίχημα, με τις μισές ομάδες να μην ξέρουν τι θέλουν. Εντωμεταξύ, τσέκαρε τρία αποψινά ματσάκια, όσο έχουμε ακόμη καιρό.

20:00 ΤΣΒΙΚΑΟΥ – ΜΠΑΓΕΡΝ Β’

Η Μπάγερν Β’ πριν δύο εβδομάδες άλλαξε τεχνική ηγεσία προκειμένου να σώσει την κατηγορία. Στα δύο ματς με το δίδυμο Ντεμικέλις-Σβαρτς στον πάγκο πήρε έναν βαθμό, ωστόσο η εικόνα της ήταν άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο Χάνσα και την τρίτη της βαθμολογίας Ινγκολσταντ. Η Τσβικάου έχει πρακτικά κλειδώσει την παραμονή και προέρχεται από πέντε χωρίς νίκη, όντας η δεύτερη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Το διπλό dnb στο 1,90 είναι τίμια επιλογή.

21:45 ΒΕΡΟΝΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Φιορεντίνα αναζητεί «σανίδα σωτηρίας» και το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πάρει ανάσες στη βαθμολογία κα να βρει λίγη ηρεμία. Η Βερόνα έχει μείνει από ρεαλιστικό κίνητρο για τη συνέχεια και φαίνεται στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, μετρώντας πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς. Το διπλό dnb στο 2,05 για την παρέα του Ριμπερί είναι αποδεκτό.

22:00 ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΦΑΡΕΝΣΕ

Η Φαρένσε δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη, μια χαρά παίζει το τελευταίο διάστημα και δείχνει να το πιστεύει, απλά είναι και άτυχη. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας άξιζε κάτι καλύτερο κι έχασε στο γκολ. Αυτή τη στιγμή είναι μία ομάδα που μάχεται περισσότερο από την Πάσος Φερέιρα, που έχει εμφανώς χάσει τη μαγεία της και το καλό ποδόσφαιρο που την έθεσε ως την έκπληξη της σεζόν ως τώρα. Στο διπλό η πρώτη σκέψη, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα αδικούν τη Φαρένσε, που έχει πιο ισχυρό κίνητρο, στο 2,10 το dnb.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ