ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Σαν να μπαίνει η Άνοιξη

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 10:25 08/05/2021

Ξέρεις ότι έχει μπει για τα καλά η Άνοιξη όταν, για να βρεις σημείο με κίνητρο σε απόδοση που να μην είναι στραγγισμένη και από την τελευταία σταγόνα στοιχηματικής αξίας, θα πρέπει να ανηφορίσεις προς Σκανδιναβία μεριά…

14:00 ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ – ΤΒΑΑΚΕΡΣ

Ματσάκι για το Νότιο Όμιλο της Ettan, δηλαδή της Γ΄Σουηδίας, με τους μπουκ να έχουν “ξεφτιλίσει” την απόδοση του άσσου (1,45) γιατί λέει το ρόστερ της Ουτσίκτενς είναι επιπέδου Σουπερέταν. Αν όμως τα λεφτά έφερναν την ευτυχία (στη ζωή και στη μπάλα), η Ουτσίκτενς θα είχε ανέβει από πέρυσι (που δεν μύρισε καν την άνοδο), ενώ φέτος έχει ξεκινήσει άθλια με τον αμφιλεγόμενο (στην καλύτερη) Μαυροβούνιο Μπόσκο Όροβιτς που κάθεται στον πάγκο, να έχει τόση σχέση με την προπονητική, όσο ο Σαμπάολι με τη Ποντγκόριτσα. Από τις σταθερά αξιόπιστες (για 4η σεζόν) ομάδες της κατηγορίας η Τβάακερς (που κανονικά προφέρεται Τφοόκερς), το διπλό της αγγίζει το 6,00 και το Χ2 πληρώνει 2,60 (στη φώτο ο Σαμπάολι μαζί με τη “βαλκανιζατέρ” εκδοχή του…)

15:00 ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ ΣΙΤΙ – ΣΕΝΖΕΝ

Στην Κίνα έχουμε το πρώτο σημαντικό λάθος του μπουκ φέτος με τον άσσο να αγγίζει το 4,00 (και το DNB το 3,00). Με βάση τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, η Σίτι δεν θα έπρεπε να είναι καν αουτσάιντερ, μοιάζει με ένα δεμένο σύνολο που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δείχνει να χτύπησε φλέβα πετρελαίου με τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε, που κάνει τον κόσμο της να ξεχνά σιγά σιγά τον Ζάχαβι. Το ρεπορτάζ δεν έχει κάτι το αρνητικό, βρίσκει απέναντί της την ενισχυμένη μεν Σενζέν που όμως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της.

16:00 ΠΟΝΤΜΠΡΕΣΚΙΝΤΖΕ – ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πολωνία και τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων που όμως είναι σχεδόν πεσμένοι αφού τελειώνουν στην έδρα της Λέγκια που θα κάνει την απονομή μπροστά σε φιλάθλους (ανοίγουν οι πόρτες στις 15/5). Η έδρα πρέπει να καλύψει το +3 από τη Σταλ ή το +5 από την Πλοκ με την τελευταία να έχει κερδίσει 4-1 στον α’ γύρο και να είναι σχεδόν σίγουρο πως υπερτερεί στην ισοβαθμία (πρώτο κριτήριο τα μεταξύ τους). Η Πλοκ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά μετά την αλλαγή στον πάγκο της (στην τελευταία ήττα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν σύμφωνα με τον αντίπαλο τεχνικό) και ο νυν τεχνικός Μπάρτοζεκ είναι γνωστός για τις μεθόδους «ντοπαρίσματος» σε ψυχολογικό επίπεδο. Το διπλό DNB στο 2,40.

21:45 ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΣΕΡΕΝΓΚ

Μπαράζ παραμονής στο Βέλγιο με το πρώτο ματς να έχει λήξει 1-1. Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε ως προς την ποιότητα των ρόστερ, ούτε πολύ περισσότερο όσον αφορά το κίνητρο των δύο ομάδων. Η Μπέβερεν στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες που αν είχαν ξεκινήσει μαζί τη σεζόν (το ρόστερ της στήθηκε τον Σεπτέμβριο καθώς παρέμεινε στην κατηγορία με δικαστική απόφαση της τελευταίας στιγμής) θα είχαν σωθεί άνετα. Η Σερένγκ είναι προτεκτοράτο της Γαλλικής Μετς και το μόνο που ονειρεύονται οι 8 δανεικοί από τη Μετς που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, είναι να επιστρέψουν στους κόλπους τη μητρικής. Το γεγονός ότι η Σερένγκ είναι υποχρεωμένη να ανοιχθεί, βολεύει την εξαιρετική στην κόντρα Μπέβερεν και το 2,50 στον άσσο είναι ανέλπιστα καλή απόδοση.