ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Betflix: Θα μιλήσουν και οι μουγγοί

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 10:35 01/05/2021

Θα μιλήσουν και οι μουγγοί με τα αποψινά σημεία παίκτη μου, το παραπέτασμα του κορβανά των μπουκ θα σκιστεί στα δυο και ορδές αρνητών και ψεκασμένων θα στηθούν στην ουρά για να κάνουν το άστρα ζένεκα…

18:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΑΝΣ

Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα λέει ο Ποκετίνο που προανήγγειλε rotation (τραυματίας ο Μ’Μπαπέ, πάγκο οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία) και υπενθυμίζει ότι δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί, αλλά και τα απόνερα των κρουσμάτων Covid που σε συνδυασμό με το φορτωμένο πρόγραμμα, δεν αφήνουν την Παρί να ανεβάσει στροφές και να βγάλει ένταση στο γρασίδι. Η Λανς μετράει ήδη αήττητο σερί 13 αγώνων (6-7-0) ενώ στα τελευταία της δέκα τρέχει απολογισμό τερμάτων 20-13 που συνεπάγεται μέσο όρο 3,3 γκολ! Οι αποδόσεις βέβαια των γκολ είναι υποψιασμένες (στο 2,35 το Over 3,5) αλλά το διπλό DNB στο 5,60 και τη διπλή ευκαιρία στο 3,30 τα παίζει και ο Ποκετίνο.

18:30 ΠΟΓΚΟΝ – ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ

Μπορεί η νεοφώτιστη Βάρτα (που ξεκίνησε ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό με το μικρότερο μπάτζετ της Εξτρακλάσα) να κάνει την έκπληξη μεγατόνων και να βρεθεί στην Ευρώπη; Με νίκη σήμερα στην έδρα της αδιάφορης Πογκόν, η εξαιρετική στο β΄γύρο (8-2-3 μέσα στο 2021) Βάρτα γίνεται το φαβορί για την 4η θέση που πιθανότατα θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουν αρχίσει να μαζεύονται τα αρχικά 5αρια του διπλού, στο 3,00 το διπλό DNB.

01:00 ΜΠΕΡΕΣΙΝΤ – ΝΤΙΦΑ ΖΑΝΤΙΝΤΙ

Πάσχα εσείς, Ραμαζάνι εμείς λένε στο Μαρόκο που μέχρι τις 12 Μαΐου δεν κινείται κανείς πριν τη δύση του ήλιου, οπότε και όλα τα ματς γίνονται υπό το φως των προβολέων με τους παίκτες να μην έχουν βάλει μπουκιά στο στόμα τους, μέχρι κάνα μισάωρο πριν την έναρξη των αγώνων. Το θέλει πολύ περισσότερο η Ντίφα Ζαντίντι που και καλύτερο ρόστερ έχει και (πολύ) πιο βαριά φανέλα – στο 3,00 το διπλό DNB.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ