ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Το trixie της Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:42 12/04/2021

Λίγα πράγματα έχουν υπάρξει θεσμός τις Δευτέρες – τα κλειστά κομμωτήρια και το θέατρο της Δευτέρας για την ακαταπόνητη Ελληνίδα μάνα, τα ντεκαντάνς μπαρ, εκείνα που δεν στεριώνουν πελάτη το Σ/Κ ή για εκείνους που δεν στεριώνουν σπίτι καμιά μέρα (προ καραντίνας) και φυσικά το Trixie της Δευτέρας, για τους αμετανόητους που δεν στέριωσαν παρολί το Σ/Κ και προσμένουν αποκαλύψεις για “αβαβά” ματς στη Δίκη της Δευτέρας…

20:00 ΑΪΚ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Αργό, ανιαρό, άνευρο και άκαμπτο ποδόσφαιρο παρουσιάζει συστηματικά η AΪΚ από πέρυσι τέτοια εποχή που την ανέλαβε ο ανάξιος εμπιστοσύνης Μπάρτος Γκρζέλακ. Για τις μεγάλες δυνατότητες της Ντέγκερφορς που έχει και τον ενθουσιασμό της επιστροφής στην Αλσβένσκαν μετά το 1997 αντιγράφω από τον εγκυρότατο “οδηγό επιβίωσης” του Match Money: καλοδουλεμένο σύνολο, κλαμπ με πολύ καλή οργάνωση και υγεία, αξιόλογο ρόστερ και ένα προπονητικό δίδυμο που έχει ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο αγωνιστικό πλάνο. Ότι πρέπει για πρεμιέρα το διπλό DNB στο 3,00.

22:00 ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ – ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ

Εξάποντο παραμονής είναι μια έκφραση λίγη για να περιγράψει αυτό το ματς. Η Αλκορκόν με νίκη μένει ζωντανή, με ήττα πληγώνεται σχεδόν θανάσιμα. Η Καστεγιόν του Γκαρίδο παίζει πρώτα για να μην δεχθεί γκολ και μετά για να βάλει. Η Αλκορκόν έχει σκοράρει μόλις 22 γκολ σε 34 ματς και έχει κερδίσει μόλις 6 από τα 15 εντός της. Η Καστεγιόν στα τελευταία 7 μετράει 4-2-1 με τη μοναδική ήττα από την πρωτοπόρο Εσπανιόλ, εξαιρουμένης της οποίας, έχει απολογισμό τερμάτων 8-1 (!) Το γεγονός ότι η Καστεγιόν παίζει για δύο αποτελέσματα, μάλλον αυξάνει την πιθανότητα του διπλού DNB στο 3,00.

22:15 ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Για την Μπράιτον τα έχουμε ξαναπεί, εξαιρετική ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά σκοράρει λιγότερο από όσο παράγει (33 γκολ έναντι 52 xG) και πληρώνει αμυντικές αφέλειες. Η Έβερτον χωρίς να είναι καθόλου κακή, πέταξε δυο πόντους μη “σκοτώνοντας” το ματς με την Κρίσταλ Πάλας και όταν έχει γήπεδο και ανοίγει το παιχνίδι της είναι φαρμάκι (εξ ου και το εξαιρετικό 9-2-3 εκτός έδρας. Από τη μία η Μπράιτον που δεν ξέρει και δεν μπορεί να κρυφτεί σαν στιλ ομάδας, από την άλλη η Εβερτον που έχει σκοράρει σε όλα πλην ενός από τα εκτός έδρας της, αποκτά ενδιαφέρον το Over στο 2,15 (μη σου πω το over 3,50 στο 3,80)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ