ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Betflix: Trixie για τσίπουρα

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:52 29/04/2021

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα μπροστά μας, αλλά στη μπάλα και στο στοίχημα δεν υπάρχουν γιορτές και αργίες – όλοι το ξέρουν αυτό. Στο δια ταύτα της ημέρας, τρία ετερόκλητα, αλλά ψαγμένα σημεία από τα απόκρυφα ευαγγέλια του στοιχήματος.

15:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μεγάλη Εβδομάδα με κλειστά τα τσιπουράδικα στο Βόλο, δεν το θέλει ούτε ο Ιούδας. Από ρεπό έρχεται η Νίκη Βόλου που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον Νότιο όμιλο της Football League, πράγμα εντελώς αφύσικο για την ποιότητα του ρόστερ της. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Καλλιθέα είναι ομάδα που “διαβάζεται” εύκολα και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνει επιτέλους σεφτέ. Ο άσος “τσίμπησε” προς τα πάνω κι αγοράζεται άνετα στο 1,95.

16:00 ΚΑΜΠΑΛΑ – ΜΠΡΑΪΤ ΣΤΑΡΣ

Με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά χωρίς αγωνιστική βελτίωση η Καμπάλα, που κυριολεκτικά δεν βλέπεται και έχει εύλογα μείνει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η καλύτερη ομάδα του β΄ γύρου στην Ουγκάντα η Μπράιτ Σταρς που τρέχει 5-1-1, ενώ έρχεται από 0-0 με την πρωτοπόρο και νίκη επί της 3ης στη βαθμολογία. Σκληροτράχηλη ομάδα προπονητή (ο οποίος σαν παίκτης έκανε μεγάλη καριέρα στην Καμπάλα), με πολύ καλή ανασταλτική οργάνωση και φαρμακερή κόντρα, η Μπράιτ Σταρς και το διπλό DNB στο 4,00+ κάθε άλλο παρά νηστήσιμο το λες…

01:15 ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Βολιβιανός εμφύλιος στο Κόπα Σουνταμερικάνα, με υπηρεσιακό προπονητή η Βίλστερμαν (που έρχεται από σοκαριστική ήττα 5-4 στο πρωτάθλημα και παθητικό 11 γκολ στα τελευταία τρία ματς της για όλες της διοργανώσεις), σε πολύ καλή κατάσταση η πολύ ενισχυμένη Μπολιβάρ (καθώς ανήκει πλέον στη βεντάλια των ομάδων που έχει αγοράσει η Μάντσεστερ Σίτι) και το διπλό στο 2,55 είναι μια χαρά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ