Προγνωστικά Γαλλίας: Φινάλε με στοίχημα! - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Γαλλία: Φινάλε με στοίχημα!

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 09:54 02/06/2023

Φτάσαμε και στο φινάλε, πρώτα της δεύτερης και αύριο της πρώτης κατηγορίας. Με τα άπειρα σενάρια, ενδεχόμενα και υποθέσεις σε αρκετά παιχνίδια.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

Champions League με προσφορά χωρίς κατάθεση*!

 

Προγνωστικά Γαλλίας: Τι θέλει η Μπορντό απ’ τη ζωή της

Απ’ όλα τα σενάρια που αφορούν τους περισσότερους αγώνες και μπορεί κάποιος να σκεφτεί και να πιαστεί από πάνω του, καταλήγω σ’ ένα. Με όσα μπορεί να συμβούν στο Μπορντό – Ροντέζ. Μπορεί να συμβούν αυτά που φαντάζομαι, μπορεί όμως να συμβούν και άλλα τόσα. Αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Αλλιώς το παρατάμε και περιμένουμε την έναρξη της επόμενης σεζόν τέλη Ιουλίου. Είναι κι αυτό μια σκέψη, που μας βγάζει από τον μπελά των υπολογισμών, του τι συμφέρει τη μια ομάδα και τι την άλλη.

Πήρα αυτό το Μπορντό – Ροντέζ μπροστά μου και σημείωσα από δίπλα καμιά 10αριά στοιχήματα. Και θα χρειαστεί να τα φιλτράρω.

Απλά τα πράγματα, η Μπορντό για να μην έχει το μυαλό της σε κανένα άλλο αποτέλεσμα πρέπει να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Θέλει 4 γκολ πάνω από τη Μετς. Αν η Μετς δεν κερδίσει την Μπαστιά ή αν η Χάβρη χάσει από τη Ροντέζ, τότε η Μπορντό μπορεί να βολευτεί και με μισό μηδέν.

Αλλά δεν γίνεται η Μπορντό να ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Ροντέζ μ’ αυτή τη λογική, περιμένοντας τους άλλους να φάνε τα μούτρα τους. Αυτή είναι υποχρεωμένη να προσπαθήσει να κάνει το καθήκον της. Κι αυτό είναι να μπει με θάρρος και να παίξει όπως ξέρει στο γήπεδό της. Είναι η καλύτερη έδρα της κατηγορίας και οι 4 τελευταίες της νίκες ήρθαν από το ημίχρονο.

Η Ροντέζ έχει κι αυτή τα δικά της θέματα. Η νίκη είναι σωτηρία αλλά μπορεί να βολευτεί και με το Χ, μέχρι και η ήττα βολεύει. Αλλά στα δύο τελευταία ενδεχόμενα θα πρέπει να βολέψουν και τα άλλα αποτελέσματα. Πάντως ενώ από την Μπορντό περιμένω να μπει με χίλια, η Ροντέζ ίσως το πάει στο πιο σιγανό. Περιμένοντας να ακούσει κάνα ευχάριστο που να αφορά τις Λαβάλ και Ντιζόν.

 

Προσφορές Novibet, τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γαλλίας

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρία στοιχήματα

Αν βέβαια η ορμή της Μπορντό φέρει και το 1-0 σχετικά γρήγορα, η Ροντέζ θα πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί και να βγει μπροστά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δηλαδή το παιχνίδι αυτό έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μπούνε γκολ. Το αν θα μπούνε είναι άλλο θέμα, αυτό δεν το ελέγχουμε. Τις προϋποθέσεις κοιτάμε κι αυτές είναι πολλές.

Το πρώτο στοίχημα που σημείωσα, το πιο απλό είναι ο άσος, κοντά στο 1,50. Εκεί πάει το μάτι. Είναι το μεγάλο όνομα, 42.000 κόσμος, τοπ έδρα της κατηγορίας, αντίπαλος που έχει χάσει τη φόρμα του. Αρκετά στοιχεία που να ψιλο-τεκμηριώνουν τον άσο.

Πώς θέλει να συνδυάσει αυτό τον άσο η Μπορντό; Με γκολ. Αν κερδίζει η Μετς, θέλει 4 παραπάνω. Δεν το πάω τόσο ψηλά, κρατάω το 1 & Over 2,5 για αρχή και βλέπουμε στη συνέχεια. Είναι στο 2,10 στη Novibet.

Ας πάμε όμως κι ένα βήμα πιο πάνω, στο Over 3,5. Χωρίς όμως συνδυασμό με άσο αλλά έτσι σκέτο. Δεν στηρίζουμε αποκλειστικά δηλαδή την αποτελεσματικότητα της Μπορντό αλλά της πάμε και λίγο κόντρα. Βλέπουμε και λίγο την Ροντέζ που δεν θα κάτσει να τα τρώει μαζεμένα. Κακά τα ψέματα, για να το φτάσει ψηλά το σκορ η Μπορντό, κάποιες στιγμές θα εκτεθεί αμυντικά. Η απόδοσή του είναι στο 2,70 στη Novibet.

Με το σενάριο του δυνατού ξεκινήματος μπορούμε να δούμε και το Over 1,5 H/T στο 2,50 στη Novibet. Η Μπορντό τα 4 τελευταία τα κερδίζει από το ημίχρονο στο γήπεδό της. Σ’ αυτό το στοίχημα αδιαφορούμε για το ποια ομάδα θα το επιβεβαιώσει. Ας το κάνει και η Ροντέζ με 0-2 αν μπορεί.

 

Συγκλονιστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το Matchmoney.com.gr!

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Υπάρχει ζωή και αλλού

Κάπου πρέπει να το σταματήσουμε βέβαια γιατί αν στραβώσει το παιχνίδι και βγει κάνα 0-0, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Σημειώνω πάντως το 1/1 Η/Τ, το 1 ημίχρονο, το ασιατικό 1 (-2). Αλλά όλα αυτά έχουν σαν βασική συνθήκη τη νίκη της Μπορντό. Και προσπάθησα όσο γίνεται να μην κρεμαστώ πάνω της. Από τα τρία στοιχήματα, μόνο το ένα προϋποθέτει νίκη της. Τα άλλα δύο ας έρθουν και με ανάποδα αποτελέσματα.

Εκτός από το Μπορντό – Ροντέζ, υπάρχει πουθενά αλλού ζωή σήμερα το βράδυ; Νομίζω πως κάτι μπορεί να γίνει με το Over 2,5 & G/G στο Πο – Καέν. Μονόπλευρο μεν το ενδιαφέρον αλλά σ’ αυτή την Πο δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη μπορεί να έχεις. Ανάλογης κρισιμότητας ήταν και πριν δύο αγώνες το ματς με την Μπαστιά και ήρθε 2-6.

Η Καέν αποχαιρετά τον Μουλέν, τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της και υπάρχει αρκετά έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι παίκτες είχαν δεθεί μαζί του και δίνουν την αίσθηση πως θα παίξουν για πάρτη του. Εκτός αυτού του στοιχείου η Καέν παίζει εντελώς ελεύθερα και φέρνει σερί τα Over 2,5. Στο 1,95 η απόδοσή του στην Novibet.

Προγνωστικά Γαλλίας

21:45

Μπορντό – Ροντέζ 1 & Over 2,5, 2,25, Novibet – Μπορντό – Ροντέζ Over 1,5 H/T, 2,55, Novibet – Μπορντό – Ροντέζ Over 3,5, 2,80, Novibet

Πο – Καέν Over 2,5 & G/G, 1,95, Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ