Θα ήταν μία τέλεια Κυριακή (μαζί και Δευτέρα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 24 ώρες μετά την προγραμματισμένη σέντρα λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών), αν είχε έρθει ισόπαλο το ντέρμπι της Ρώμης. Την ήττα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την Ουνιόν Βερολίνου δεν την υπολογίζω καν στα χαμένα πονταρίσματα, υπό την έννοια ότι είδαμε κάτι μη φυσιολογικό, για το οποίο δεν μπορώ να γράψω περισσότερα διότι θα κληθώ να τα εξηγήσω σε Δικαστήριο. Όλοι καταλαβαίνουμε τη διαφορά από την έκπληξη, στοιχείο υπαρκτό στο ποδόσφαιρο, με αποτελέσματα όπως αυτό στην Φρανκφούρτη ή αυτό στο Αϊντχόφεν πριν από λίγες εβδομάδες στο PSV – Τέλσταρ.
⚽Προσφορά* γνωριμίας* με 1 μήνα Cosmote TV από τη Stoiximan!📺
Δεδομένη η απόλυση
Η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει καμία στοιχειώδης λογική στο να έχει ένας σύλλογος που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό προπονητή τον Χάσι. Το έκανε κάποτε και ο Ολυμπιακός αυτό το λάθος αλλά ευτυχώς η διοίκηση το αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα και το διόρθωσε. Δεν ξέρω τι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της Άντερλεχτ και τον έφεραν ξανά στον πάγκο αλλά θεωρώ δεδομένη την απομάκρυνσή του αργά ή γρήγορα. Ο σύλλογος των Βρυξελλών είχε πολύ κακή εικόνα στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι σε μία μετριότατη ΑΕΚ και στη συνέχεια μέτρησε μία ήττα και δύο ισοπαλίες σε ανταγωνιστικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα στο πρόσφατο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Άντβερπ η εικόνα της Άντερλεχτ προκάλεσε αγανάκτηση στους οπαδούς που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και ζήτησαν την απομάκρυνση του «μυρωδιά» από τον πάγκο.
Έχει το μομέντουμ
Αυτήν την κατάσταση καλείται να εκμεταλλευτεί απόψε η Γάνδη. Σούπερ ομάδα δεν είναι αλλά μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην ισχυρή Κλαμπ Μπριζ πανηγύρισε διπλό επί της Άντβερπ με 2-1 και άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Ντέντερ. Έφτιαξε ψυχολογία, πιστεύει ότι μπορεί να πάρει απόψε θετικό αποτέλεσμα, το πιστεύω κι εγώ. Βλέποντας μάλιστα το διπλό τόσο ψηλά, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι κάνω μία επιλογή με στοιχηματική αξία.