Value Bet Mundial: Ο καιρός γαρ εγγύς... - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η κατάρα και το 6άρι 02/2/23
Καθηγητής Μυστήριος, Value bet, προγνωστικά στοιχήματος, στοίχημα

Value Bet Mundial: Ο καιρός γαρ εγγύς…

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 14:35 03/12/2022

“Πολλά ήταν τα ψέματα που είπαμε ως εδώ ας πούμε και μια αλήθεια κι ας πέσει στο γιαλό.” Αυτό λέει ένα παλιό τραγούδι που ταιριάζει γάντι στη σχέση μου με το Μουντιάλ. Το μεγάλο πρόβλημα σε διοργανώσεις με τέτοια πυκνότητας δράσης, είναι ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος να επεξεργαστείς τα όσα είδες σε τέσσερεις αγώνες. Όπως αν φας πρόχειρα για να πας να καπάκι μπάλα με την μπουκιά στο στόμα δεν θα πάει καλά, Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το στοίχημα.
Μην δεις λοιπόν εδώ όλα τα value bet του Καθηγητή Μυστήριου και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money. Πάμε για άλλα!

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Μουντιάλ: Υπάρχει φαβορί;

Το πιο ενδιαφέρον για την κατάκτηση του Μουντιάλ από στοιχηματικής άποψης, είναι ότι τα δύο γκραν φαβορί προέρχονται από την ίδια πλευρά του ταμπλό. Με άλλα λόγια, στο δεσπόζον σενάριο θα κονταροχτυπηθούν στα ημιτελικά. Αυτό από τεχνικής άποψης μας στρέφει αυτόματα προς την άλλη πλευρά του ταμπλό.

Ένα “κρυφό” δεδομένο, αλλά με εξέχουσα σημασία στα κιτάπια του Μυστήριου, είναι το ποια ομάδα μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Ποια ομάδα δηλαδή διατήρησε στην φάση των ομίλων, 100% αλώβητο το κύρος της. Προφανώς καμία εκ των Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία. \

Γιατί απλούστατα, όταν έχεις ήδη ηττηθεί από Καμερούν, Σαουδική Αραβία, Τυνησία, Ιαπωνία και Νότιο Κορέα αντίστοιχα, αυτομάτως έχεις απομυθοποιηθεί. Έχεις δηλαδή αποδυναμώσει κάργα τον αρχετυπικό φόβο που πρέπει να εμπνέεις! 

Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι η μόνη ομάδα με άθικτο το γόητρο – Oh Lord! – είναι η Εθνική Αγγλίας. Η οποία παρεμπιπτόντως πληρώνει διψήφια απόδοση για να φτάσει επιτέλους ως το τέρμα. Θα μου πείτε, η Αγγλία δεν κατάφερε να κερδίσει το Euro στο σπίτι της, θα τα καταφέρει τώρα εκτός Νησιού;

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

Ποιος ξέρει, αν αναλογιστούμε ότι το Κατάρ μέχρι το 1972 ήταν Βρετανικό έδαφος και θυμηθούμε τον χρησμό του… μαντείου που έλεγε ότι “για να ξαναπάρουν κούπα οι τρεις λέοντες, θα πρέπει να έχει αποσυρθεί η “ντάμα κούπα” από το Παλάτι“, ίσως ήγγικεν η ώρα. Ο καιρός γαρ εγγύς…  

To value bet των ΗΠΑ;

Η άκρως “αντιτουριστική” εικόνα της Ολλανδίας σε όλα τα ματς της σε συνδυασμό με το ακαταπόνητο πρέσινγκ και την ταχυδύναμη των παικτών των ΗΠΑ, προδιαγράφουν την πρώτη “έκπληξη” της φάσης των “16”. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, ο τραυματισμός του Πούλισιτς, αφήνει κάθε στοίχημα υπό αίρεση. 

Εάν τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα και να πατάει καλά στα πρώτα λεπτά, παίζουμε καθαρή νίκη ΗΠΑ στο 90λεπτο. Επειδή σε τέτοια νοκ άουτ ματς παίζουν κομβικό ρόλο οι εξέχουσες προσωπικότητες και οι προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Χωρίς Πούλισιτς ή αν το ματς πάει πχ στην παράταση, το ισοζύγιο παύει να είναι υπέρ των Αμερικανών. 

Τα Value Bet του Καθηγητή Μυστήριου 

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ 2 (4,25)** 

** Υπό την προϋπόθεση ότι παίζει κανονικά ο Πούλισιτς.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ