ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Αχ, ρε Πέρισιτς

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 07:47 28/06/2021

19:00 Κροατία – Ισπανία

Οι Κροάτες είναι γερασμένοι. Δεν παίρνουν ασφάλεια από το δίδυμο των στόπερ Βίντα και  Λόβρεν, ο Ντάλιτς βιάστηκε να βγάλει από την ενδεκάδα τον Ρέμπιτς και να καθιερώσει τον βαρύ Πέτκοβιτς που δεν προσφέρει τίποτα στην κορυφή της επίθεσης, αλλά οι Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς είναι μία εντυπωσιακή τριάδα στον άξονα. Μπορούν να ορίσουν το ρυθμό που μπορεί να παίξει η Κροατία και να δώσουν προσωπικότητα και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Το κακό βέβαια είναι ότι ο Πέρισιτς δεν θα παίξει σήμερα λόγω κορονοϊού.

Οι Ισπανοί θα έχουν την κατοχή, θα ασκήσουν πίεση, αν όμως αντέξει στο πρώτο μέρος η Κροατία, ο χρόνος θα είναι εναντίον τους. Οι παίκτες του Ενρίκε έχουν προβλήματα ηγεσίας και  αποτελεσματικότητας κι αυτός ο συνδυασμός τους κάνει ψυχολογικά εύθραυστούς.

Θα έπαιζα 1Χ εάν δεν είχε μείνει εκτός ο Πέρισιτς. Πλέον πηγαίνω πάσο.

22:00 Γαλλία – Ελβετία

Δεν μπορεί να μπει το ζευγάρι σε σύγκριση. Οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν χώρους για να αξιοποιήσουν την ποιοτική ανωτερότητα τους. Η άμυνα των Ελβετών ούτε σκληρή είναι, ούτε οι γραμμές τους έχουν συνοχή, για να μπορέσουν να μπλοκάρουν την ανάπτυξη των παικτών του Ντεσάν. Εύκολα ή δύσκολα θα τη βρουν την άκρη οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και θα κερδίσουν στην κανονική διάρκεια. Η νίκη τους παίζεται στο 1,63 στη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.