ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Αουτσάιντερ η καλύτερη ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 11:28 19/06/2021

16:00 Ουγγαρία – Γαλλία

Η λογική που θα κινηθούμε θα είναι ακριβώς η ίδια που λογική όπως και στο παιχνίδι των Ούγγρων με την Πορτογαλία. Οι Γάλλοι, αναγκαστικά θα πάρουν την μπάλα, δεν θα παίξουν σε χαμηλά μέτρα όπως με τους Γερμανούς, όμως θα ψάξουν τρόπο για να μεγαλώσουν το γήπεδο, για να ανοίξουν την άμυνα των Ούγγρων. Όσο πιο γρήγορα ρισκάρει ο Ντεσάν, τόσο πιο εύκολα θα κερδίσουν οι Γάλλοι. Το πρώτο γκολ θα είναι το δύσκολο, όταν θα έρθει τα πράγματα θα γίνουν απλά για τους παίκτες του Ντεσάν.

Η νίκη της Γαλλίας με -1,5, ανεβαίνει στο 1,95 στη Stοiximan. 

19:00 Πορτογαλία – Γερμανία

Οι Πορτογάλοι έχουν μεγαλύτερη βάση σαν ομάδα και είναι παράλογο που παίζονται ως αουτσάιντερ από τους μπουκ, απέναντι σε έναν αντίπαλο, μάλιστα, που ψάχνεται. Θα είναι επιτυχία -και λογικά θα πρέπει να είναι στόχος του Λεβ-, να πάρει η Γερμανία την ισοπαλία, ούτως ώστε να παίξει την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Έχουν δημιουργηθεί συνθήκες αποτυχίας για τους Γερμανούς, αν θα περάσουν ο μόνος λόγος θα είναι πως θα δώσουν και τα τρία παιχνίδια του ομίλου στο Μόναχο. Η λογική λέει πως τους Ούγγρους μπορούν να τους κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Οι αποδόσεις μας δίνουν το δικαίωμα να καλύψουμε με διπλή ευκαιρία την καλύτερη ομάδα. Το 1Χ παίζεται στο 1,65 στη Stοiximan. 

22:00 Ισπανία – Πολωνία

Οι Πολωνοί δεν έχουν την αμυντική φιλοσοφία των Σουηδών για να μπορέσουν να αναχαιτίσουν την επιθετικότητα και την ανάπτυξη της Ισπανίας. Το τίκι-τάκα του Ενρίκε κουράζει, όμως το επίπεδο των αντιπάλων και το γεγονός πως οι Ισπανοί θα δώσουν και τα τρία παιχνίδια των ομίλων εντός έδρας, περιμένω ότι θα τους δώσει τελικά μία άνετη πρόκριση στα νοκ άουτ. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι δύσκολα…

Είναι χάλια πίσω οι Πολωνοί, στην προσπάθεια του να κάνει επιθετική την Πολωνία ο Σόουζα, δεν κατάφερε να τους δέσει πίσω.

Στο 1,60 στη Stοiximan το κόμπο της νίκης της Ισπανίας με over 1,5.