ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Δεν θα αντέξουν στο ρυθμό

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 12:44 18/06/2021

16:00 Σουηδία – Σλοβακία

Το παιχνίδι Πολωνία – Σλοβακία της πρώτης αγωνιστικής ήταν έτοιμο να γυρίσει, οι Πολωνοί ισοφάρισαν στο β’ και πίεζαν, όμως άλλαξε την έκβαση η χαζή αποβολή του Κρισόβιακ.

Οι Σλοβάκοι έδειξαν πως έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, δέχτηκαν πίεση από τους Πολωνούς, ακόμα κι όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Οι Σουηδοί πήραν χρυσό βαθμό στη Σεβίλλη κόντρα στους Ισπανούς, είναι πιο καλά γυμνασμένοι, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σαν ομάδα και παίζοντας με δύο φορ σε συνδυασμό με το πως ξέρουν να κρατάνε το μηδέν, περιμένω να φτάσουν στη νίκη. Ο άσος της Σουηδίας παίζει στο 1,90 στη Stοiximan.

19:00 Κροατία – Τσεχία

Οι Άγγλοι έπαιξαν σε πιο ψηλές ταχύτητες, από την πλευρά τους οι Κροάτες έδειξαν χαρακτήρα που κράτησαν το αποτέλεσμα στο οριακό 1-0. Οι Τσέχοι πέτυχαν πολύτιμη νίκη απέναντι στους Σκωτσέζους, όμως το τελικό 2-0 ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα.

Κρατάω για τους Τσέχους πως επέτρεψαν σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα, να δημιουργήσει ευκαιρίες για 2,29 xGoals.

Περιμένω η τριάδα των Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβασιτς να επιβάλει το ρυθμό της και να δώσει τον έλεγχο του αγώνα στους Κροάτες. Χρειάζεται προσοχή στον Σικ και επίσης να βρει ρυθμό η επιθετική τριάδα για να έρθει η νίκη για τους Κροάτες. Ο άσος παίζεται στο 2,32 στη Stοiximan.

22:00 Αγγλία- Σκωτία

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Άγγλοι παίζουν σε πολύ υψηλή ένταση, οι Σκωτσέζοι δεν έχουν την ποιότητα να αντέξουν στους ρυθμούς που θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του Σάουθγκεϊτ.

Οι Σκωτσέζοι έπαιξαν στο γήπεδο τους με τους Τσέχους και κατάφεραν να ηττηθούν με 2-0, σε παιχνίδι που ήταν ανώτεροι. Ούτε την κλάση έχουν, ούτε το χαρακτήρα για να δημιουργήσουν πρόβλημα στα λιοντάρια.

Περιμένω καθαρή νίκη της Αγγλίας, βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον την επικράτηση τους με ασιατικό +1,5, το οποίο παίζει στο 2,07 στη Stοiximan.