ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Διαφορά επιπέδου

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 09:49 21/06/2021

19:00 Ουκρανία – Αυστρία

Με ισοπαλία οι δύο ομάδες περνάνε αγκαζέ, ως δεύτεροι οι Ουκρανοί, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες η Αυστρία. Όταν φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο, δεν χωράει ούτε ρίσκο, ούτε εγωισμοί. Είναι τεράστιο το κίνητρο να πας με την εθνική σου ομάδα στα νοκ άουτ μεγάλης διοργάνωσης.

Η ισοπαλία, λογικά, έχει πάρει την κάτω βόλτα. Στο 1,98 παίζεται στη Stοiximan.

19:00 Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία

Οι Ολλανδοί είχαν τον πιο εύκολο όμιλο και θα πάνε να δοκιμαστούν φρέσκοι στα νοκ άουτ. Αντιμετωπίζουν στο Άμστερνταμ τη μακράν χειρότερη ομάδα του ομίλου και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μην την κερδίσουν με άνεση. Οι δύο, τρεις αλλαγές που θα κάνει ο Ντε Μπουρ στις επιθετικές θέσεις αναμένεται να βοηθήσουν, καθώς όσοι μπουν στην 11άδα θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Ντε Μπουρ ότι αξίζουν να παίζουν βασικοί.

Στο 1,93 με -1,5 η νίκη της Ολλανδίας στη Stοiximan.

22:00 Ρωσία – Δανία

«Τελικός» και για τους δύο. Οι Δανοί με νίκη και νίκη των Βέλγων επί των Φινλανδών παίρνουν την πρόκριση, οι Ρώσοι θέλουν απλά το βαθμό.

Οι παίκτες του Κάσπερ Χιούλμαντ πέρασαν πολλά, όμως είναι ακόμα στο κόλπο. Παίζουν σε πιο υψηλή ένταση από τους Ρώσους, έχουν καλύτερη αμυντική λειτουργία και την έδρα σε αυτόν τον «τελικό».

Στο 1,79 παίζεται η νίκη των Δανών από τη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.

22:00 Φινλανδία – Βέλγιο

Οτιδήποτε άλλο πέραν από μία καθαρή νίκη των Βέλγων θα είναι μακριά από την ποδοσφαιρική λογική. Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στο τουρνουά στη βασική ενδεκάδα τους Ντε Μπράουνε, Εντέν Αζάρ και Βίτσελ και το γεγονός αυτό αναμένεται να ανοίξει την έτσι κι αλλιώς μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων.

Στο 2,07 η νίκη των Βέλγων με -1,5 στη Stοiximan