ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Επικίνδυνο αουτσάιντερ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 07:47 07/07/2021

Στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό, η Δανία ασφαλώς και είναι αουτσάιντερ, όμως πρόκειται για ένα επικίνδυνο αουτσάιντερ. Με την αμυντική τριάδα έχει αποκτήσει ασφάλεια στα χαμηλά μέτρα, με τους Ντιλέινι, Χόιτμπεργκ σκληράδα και δύναμη στον άξονα, παιχνίδι με ποιότητα στο πλάτος του γηπέδου με τους Μέλε, Λάρσεν, ταχύτητα από τον δαίμονα Ντάμσγκαρντ, και σε όλα αυτά βάλτε πως σκοράρει με ευκολία.

Εχουμε λοιπόν ένα αουτσάιντερ που όταν συναντήθηκε με την Αγγλία, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020, δεν δέχτηκε γκολ (0-0 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε με 1-0 στο Γουέμπλεϊ), που αμύνεται καλά, παίζει σε υψηλή ένταση και, πάνω από όλα, σκοράρει.

Το να πάει κάποιος συντηρητικά, επιλέγοντας πως η ομάδα που έχει πετύχει 10 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια θα βάλει το πρώτο τέρμα στην άμυνα της Αγγλίας στο τουρνουά, και να ποντάρει στο αμφίσκορο, δίνεται στο 2,15 στη Stοiximan. Να ψάξει την κάλυψη της παράτασης μέσω του Χ2, στο 2,18. Και το να πάρει την πρόκριση η Δανία στο 3,30. Το σίγουρο είναι πως οι Δανοί είναι ένα πραγματικά επικίνδυνο αουτσάιντερ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ