ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Εύκολη στοιχηματική πραγματικότητα

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 10:19 29/06/2021

19:00 Αγγλία – Γερμανία

Η φιλοσοφία του Λεβ κάνει πιο εύκολη τη στοιχηματική πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο σ’ αυτό το ζευγάρι να ορίσεις που θα πάει η πρόκριση, φαντάζει όμως πολύ δύσκολο να φύγει αυτό το παιχνίδι από το αμφίσκορο.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός στην τελευταία διοργάνωση που θα προπονεί τους Γερμανούς, χρησιμοποιεί  μία πολύ επιθετική φιλοσοφία. Ανεβάζει πολύ ψηλά όλη την ομάδα και η… πλάτη είναι άδεια. Οι Γερμανοί έχουν την ποιότητα και τη φιλοσοφία να ανοίξουν την άμυνα του Σάουθγκεϊτ, όμως στην αντεπίθεση είναι πολύ ευάλωτοι.

Στο 1,80 προσφέρεται στη Stοiximan το G/G και ο τρόπος που συμπεριφέρονται στον αγωνιστικό χώρο οι Γερμανοί  κάνει δίκαιη την απόδοση.

22:00 Σουηδία – Ουκρανία

Απ’ αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μεταξύ των δύο τους, δικαιούται να πάει πιο μακριά η Σουηδία βάσει εικόνας και φιλοσοφίας. Με την ίδια, άλλωστε, φιλοσοφία, ο Άντερσον κατάφερε και έβαλε τους Σουηδούς στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Αμυντικό 4-4-2, κοντά οι γραμμές, σέντρες και ατομικές ενέργειες. Φέτος οι Σουηδοί έχουν την τύχη, να είναι σε πολύ καλή κατάσταση οι Φόρσμπεργκ και Ίσακ, βρήκαν και ένα καλό ζευγάρωμα στους «16» και χωρίς να εντυπωσιάσουν, περιμένω να βρεθούν ξανά στα προημιτελικά.

Οι Ουκρανοί οφείλουν την πρόκρισή τους στους «16» αποκλειστικά στην παρουσία της Βόρειας Μακεδονίας στον όμιλό τους.

Η πρόκριση των Σουηδών παίζεται στο 1,70 από στη Stοiximan.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ