ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Γάλλοι, Πορτογάλοι…

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 11:53 15/06/2021

19:00 Ουγγαρία – Πορτογαλία

Ο 6ος όμιλος δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Αν δεν κερδίσουν σήμερα οι Πορτογάλοι τους Ούγγρους, θα χρειαστούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μία νίκη υπέρβασης, είτε με τη Γερμανία στο Μόναχο, είτε με τους Παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους για να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Καταλαβαίνετε πως το διπλό στο 1,42 της Stοiximan αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Σάντος για μία ασφαλή συνέχεια.

20:00 Γαλλία – Γερμανία

Ο 6ος όμιλος υποχρεώνει να φορμαριστούν οι ομάδες νωρίς. Οι Γάλλοι έχουν το πληρέστερο ρόστερ στη διοργάνωση. Κάτω από τα δοκάρια ο Λιορίς, παρτενέρ του Βαράν στα στόπερ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο γρήγορος Κιμπεμπέ, στα άκρα το δίδυμο Ερναντές, Παβάρ, που είχαν κάνει πριν από τρία χρόνια ένα σπουδαίο Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν λύσεις για όλα τα γούστα. Πάντως, στα παιχνίδια πιο υψηλού ανταγωνισμού, όπως αυτό της πρεμιέρας με τη Γερμανία, για να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία το πιθανότερο είναι να δούμε τους Γάλλους σε 4-3-3, με τον Τολισό στην τριάδα του άξονα, δίπλα στους Πογκμπά, Καντέ. Θα έχει πρόβλημα η τριάδα των Χούμελς, Γκίντερ και Ρούντιγκερ να τα βγάλει πέρα με τους Γκριεζμάν, Μ’ Μπαπέ και Μπενζεμά. Η νίκη των Γάλλων παίζεται στο 2,75 στη Stoiximan.

Πατήστε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook