ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Ιt’s coming… Rome

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 12:33 11/07/2021

Για να κάνουν οι Ιταλοί το colpo grosso και να πάρουν το κύπελλο από το Λονδίνο και να το πάνε στη Ρώμη, θα πρέπει να αλλάξουν κάτι από την πραγματικότητα των ημιτελικών.

Ασφαλώς και μπορούν να το καταφέρουν. Υπάρχει ένας χώρος που, αν κυριαρχήσουν, μπορούν να χτίσουν βάσεις για να δημιουργήσουν αμυντικά προβλήματα στην Αγγλία, να τη χτυπήσουν στη ροή αγώνα και να της βάλουν το πρώτο γκολ στο φετινό Euro σε ροή παιχνιδιού. Οι Βεράτι, Μπαρέλα θα παίξουν στον χώρο που ο Σaουθγκέιτ έχει τους Ράις, Φίλιπς. Το δίδυμο στον άξονα των Άγγλων είναι αδύναμο, περιορισμένης ποιότητας για μία εθνική που θέλει να κατακτήσει ένα τόσο μεγάλο τρόπαιο, ενώ, επιπλέον, στο τουρνουά δεν έχει βρει ρυθμό και δεν έχει γίνει επιδραστικός ο Μάουντ.

Στη διοργάνωση, το στοιχείο αυτό δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής αρνητικό ρόλο για συγκεκριμένους λόγους. Με την Κροατία η Αγγλία είχε μία συνολική ένταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους γερασμένους παίκτες του Ντάλιτς και ο Φίλιπς έπαιξε πάνω από την κλάση του. Σκωτία και Τσεχία έβαλαν δύσκολα στους Άγγλους, δεν ανήκουν όμως στο επίπεδο για να αναδείξουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τους βόλεψε επίσης πως και οι δύο δυνατές ομάδες που βρήκαν στα νοκ άουτ έπαιζαν 3-4-3, δηλαδή με ένα χαφ λιγότερο.

Στον τελικό όμως, στον χώρο που θα παίζουν οι Φίλιπς, Ράις θα έχουν οι Ιταλοί τους Μπαρέλα, Βεράτι. Δεν αποκλείεται αυτή η λεπτομέρεια να πάρει το τρόπαιο από το Λονδίνο και το it’s coming home να μετατραπεί σε it’s coming Rome. Στο 2,10 η κατάκτηση από τη Stοiximan.