ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Με τα… αυτονόητα

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 11:13 26/06/2021

19:00 Ουαλία – Δανία

Υπερτερούν σε πολλά σημεία οι Δανοί. Έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση, περισσότερα τρεξίματα, συνοχή σαν ομάδα, πίεση στον άξονα και παίρνουν ασφάλεια από την τελευταία γραμμή άμυνας.

Οι Ουαλοί πήραν τυχερή ισοπαλία στην πρεμιέρα από τους Ελβετούς, αξιοποίησαν τα χάλια των Τούρκων και έχασαν εύκολα και με σβηστές τις μηχανές από την αναπληρωματική ομάδα του Μαντσίνι. Η Δανία, από την άλλη, ήταν η πρώτη ομάδα σε τελικές στην φάση των ομίλων.

Η νίκη της Δανίας παίζεται στο 1,92 στη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.

22:00 Ιταλία – Αυστρία

Κέρδισε τον κόσμο και τους μπουκ η Ιταλία, η οποία πλέον παίζεται ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Τα δύσκολα ξεκινάνε από τα προημιτελικά, εκεί θα δοκιμαστεί πραγματικά.

Η Αυστρία δεν έχει δείξει δείγματα πως είναι σε θέση να κοντράρει τους Ιταλούς. Αξιοποίησε πως έκανε πρεμιέρα απέναντι στην κατώτερη ομάδα της διοργάνωσης, τη Βόρεια Μακεδονία, έχασε εύκολα από την Ολλανδία και διαχειρίστηκε το φόβο τον Ουκρανών στο τελευταίο παιχνίδι.

Οι Ιταλοί θα βρουν την άκρη για να κερδίσουν από το 90λεπτό. Στο 1,54 παίζεται στη Stοiximan η νίκη των Ιταλών με μηδενική γκανιότα.