ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Να κρατήσουν τη δυναμική

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 11:50 16/06/2021

16:00 Φινλανδία – Ρωσία

Οι Φινλανδοί, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε με άσχημο τρόπο, πήραν ένα τρίποντο που ντράπηκαν και να το πανηγυρίσουν. Η αλήθεια είναι πως οι μέχρι την ώρα που χτύπησε ο Έρικσεν έμοιαζαν σαν να παίζουν σ’ ένα επίπεδου ανταγωνισμού πολύ πιο χαμηλό από των Δανών. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που είχαν απίθανη τύχη μαζί τους και πήραν τρεις βαθμούς. Βαθμοί που τους βάζουν στο κόλπο της πρόκρισης. Ομάδα για τα νοκ άουτ δεν είναι οι Φινλανδοί, αλλά και οι Ρώσοι ήταν απογοητευτικοί στην πρεμιέρα. Δεν έδειξαν κάτι που να μας δίνει το δικαίωμα να τους εμπιστευτούμε σε τέτοιες τιμές φαβορί. Προτιμότερο το… μακριά και αγαπημένοι!

19:00 Τουρκία – Ουαλία

Οι Τούρκοι στην πρεμιέρα απογοήτευσαν, όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως ποιοτικά είναι ανώτεροι από τους Ουαλούς και μπορούν σε παιχνίδια που δεν θα δεχτεί η άμυνα τους την πίεση που δέχτηκε από τους Ιταλούς, να έχουν πιο ασφαλή κατοχή, να νικήσουν και να πάρουν την πρόκριση για τα νοκ άουτ.

Οι Ουαλοί, σε ένα παιχνίδι που έδειξαν πως είναι σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση, πήραν τυχερό βαθμό κόντρα στους Ελβετούς. Οι Ράμσι, Αλεν, Μπέιλ ήταν σκιά του εαυτού τους, οι Ελβετοί, κατέγραψαν υπέρ τους 2,60-0,57 xGoals κι όμως το παιχνίδι ήρθε 1-1.

Η νίκη των Τούρκων παίζεται στο 2,57 στη Stοiximan, σε τιμές ποιο υψηλές από την πραγματική της αξία.

22:00 Ιταλία – Ελβετία

Οι Ιταλοί κέρδισαν τις εντυπώσεις κόντρα στους Τούρκους και είναι σημαντικό να κρατήσουν τη δυναμική που απέκτησαν στην πρεμιέρα. Είχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια σε βάθους 90λεπτου  απ’ όλες τις ομάδες στη διοργάνωση, παρουσιάστηκαν έχοντας δουλεμένα πράγματα να δείξουν και πολύ φρέσκοι για Εθνική ομάδα. Αν βγάλουν και στους Ελβετούς την πίεση που έβγαλαν και με τους Τούρκους, δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη και να αποκτήσουν το δικαίωμα να φρεσκαριστούν με τους Ουαλούς.

Η νίκη των Ιταλών παίζεται στο 1,71 στη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ