ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Οι Αγγλοι επέλεξαν… «Γουέμπλεϊ»

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 11:49 22/06/2021

22:00 Κροατία –  Σκωτία

Το γκολ του Πέρισιτς κράτησε τους Κροάτες στο κόλπο της πρόκρισης. Το καλό γι’ αυτούς είναι πως οι Σκωτσέζοι θέλουν μόνο τη νίκη και κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεμυτίσουν. Οταν οι Σκωτσέζοι το έκαναν αυτό στο παιχνίδι με την Τσεχία, έβγαλαν μία αφελή παρόρμηση, που δημιούργησε κενά.

Η λογική λέει, πως ο Ντάλιτς θα επαναφέρει τον Μπρόζοβιτς στη βασική ενδεκάδα και μαζί με τον Μόντριτς και τον Πέρισιτς, όταν θα χρειαστεί, θα τιμωρήσουν τους Σκωτσέζους. Θα αξιοποιήσουν, δηλαδή, πως δεν βολεύει τους Σκωτσέζους η ισοπαλία.

Στο 2,35 παίζεται η νίκη της Κροατίας στη Stοiximan με μηδενική γκανιότα.

22:00 Τσεχία – Αγγλία

Ο Σάουθγκεϊτ ψάχνει πιο δημιουργικό πλάνο και τρόπο να αξιοποιηθεί ο Κέιν. Ετοιμάζει βασικό τον Γκρίλις, θα τον χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Μάουντ, ενώ το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν οι μπακ της πρεμιέρας και δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ράσφορντ στο βασικό σχήμα αντί του Στέρλινγκ.

Οι Τσέχοι δέχονται εύκολα καθαρές ευκαιρίες, οι Αγγλοι έχουν επιλέξει να κρατήσουν το «Γουέμπλεϊ» σαν έδρα και στην φάση των «16» και θα ψάξουν νίκη για την πρωτιά και μία καλή εμφάνιση, που θα αφήσει πίσω την άσχημη εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τη Σκωτία.

Η νίκη της Αγγλίας παίζεται στο 1,52 στη Stοiximan.