ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Οι… ροκ Ολλανδοί

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 09:54 17/06/2021

16:00 Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία

Έδειξαν αδύναμοι στην πρεμιέρα οι ποδοσφαιριστές της Βόρειας Μακεδονίας. Στο πρώτο ματς έκαναν το δύσκολο, που ήταν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το κατάφεραν με τυχερό τρόπο και από την εμπειρία του Πάντεφ, όμως δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αμυνθούν με ασφάλεια και έχασαν καθαρά με 3-1 από τους Αυστριακούς, που μάλιστα δεν έδειξαν και κάτι το εξαιρετικό.

Οι Ουκρανοί έβγαλαν ψυχολογικά αποθέματα, κατάφεραν και επέστρεψαν από το 0-2 με τους Ολλανδούς και στο τέλος έχασαν καθαρά λόγω της κακής ημέρας που βρέθηκε ο Μπούστσαν. Ξεκάθαρα έβγαλαν μία εικόνα που τους δικαιολογεί να ελπίζουν πως θα κερδίσουν τη Βόρεια Μακεδονία και θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική με την Αυστρία για την πρόκριση. Ο άσος στη Stοiximan πληρώνει 1,70.

19:00 Δανία – Βέλγιο

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Έρικσεν παραμένει κοντά μας. Όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η ήττα από τους Φινλανδούς κάνει πολύ δύσκολο το έργο των Δανών. Ένας βαθμός με το Βέλγιο μπορεί να αποδειχτεί χρυσός, καθώς  δημιουργεί συνθήκες τελικού για το παιχνίδι με τη Ρωσία.

Οι Βέλγοι πήραν μία μεγάλη σε έκταση νίκη επί των Ρώσων, μόνο που η εικόνα τους δεν ήταν καλή. Απλά αξιοποίησαν τα δώρα που τους έκανε ο αντίπαλος.

Για σήμερα, έχω την αίσθηση πως αν το ημίχρονο μείνει στην ισοπαλία θα δούμε ένα δεύτερο 45λεπτο που δεν θα έχει ψηλό ρίσκο. Ο βαθμός στο τέλος μπορεί να είναι πολύτιμος και για τους δύο. Θα δώσει το δικαίωμα στους Δανούς να παίξουν τελικό με τους Ρώσους και στους Βέλγους την πρόκριση και φυσικά να έχουν στο χέρι τους και την πρώτη θέση. Η ισοπαλία παίζεται στο 3,37 στη Stoiximan.

22:00 Ολλανδία – Αυστρία

Από την πρεμιέρα έγινε ξεκάθαρο πως τα παιχνίδια των Ολλανδών θα είναι ροκ. Υπάρχει ταλέντο και παίκτες για να γεμίζουν την περιοχή στο επιθετικό κομμάτι. Το 3-5-2 δίνει ελευθερίες στα δεξιά στον Ντάμφιρς, το δικαίωμα στον Βεϊνάλντουμ να πατάει την αντίπαλη περιοχή, όμως το αμυντικό πρόβλημα ο Ντε Μπουρ δεν το έχει λύσει.

Ολα δείχνουν πως τα παιχνίδια της Ολλανδίας, θα είναι ροντέο. Θα σκοράρουν, αλλά και πίσω θα δέχονται γκολ. Το G/G παίζεται στο 1,78 στη Stοiximan.