ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Παιχνίδι με τα γκολ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 10:51 13/06/2021

16:00 Αγγλία – Κροατία

Κατά πάσα πιθανότητα ο Σάουθγκεϊτ έχει να διαχειριστεί την απουσία του Μαγκουάιρ στην πρεμιέρα με την Κροατία. Ο Αγγλος ομοσπονδιακός φαίνεται ότι ακόμα να ψάχνεται όσον αναφορά την τακτική και τις επιλογές της βασικής ενδεκάδας.

Σε κάθε περίπτωση οι Κροάτες έχουν και την ποιότητα και τη νοοτροπία για να κάνουν ζημιά στην άμυνα της Αγγλίας. Με τους Μπρόζοβιτς και Μόντριτς στον άξονα μπορούν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να αξιοποιήσουν τις κινήσεις των Πέρισιτς, Ρέμπιτς και Κράμαριτς.

Παραμένουν ποιοτική ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι οι Κροάτες, όμως το αμυντικό τους δίδυμο , οι Τσαλέτα και Βίντα, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τους Άγγλους. Οπότε παίζεται το G/G στο δίκαιο 2,15 στη Stοiximan.

19:00 Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία

Η Βόρεια Μακεδονία έδειξε τα δόντια της κερδίζοντας 2-1 εκτός έδρας τη Γερμανία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Θα  παίξει με συντηρητικό πλάνο και δεν θα είναι σάκος του μποξ του ομίλου.

Ασφαλώς και  η Αυστρία έχει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως έχει προβληματίσει στα τελευταία της παιχνίδια. Προτιμότερο να περιμένουμε για να βγάλουμε συμπεράσματα.

22:00 Ολλανδία – Ουκρανία

Οι Ολλανδοί έχουν σοβαρά αμυντικά θέματα. Τα παιχνίδια τους αναμένονται ελκυστικά για τον τηλεθεατή. Υπάρχει ποιότητα, όμως χωρίς τον Φαν Ντάικ, χωρίς την ασφάλεια του Σίλενσεν κάτω από τα δοκάρια και με προπονητή τον Ντε Μπουρ, που έχει μάθει να δουλεύει μόνο στο επιθετικό κομμάτι, θα έχουν σημαντικά αμυντικά θέματα.

Ξεκάθαρη επιλογή το G/G κόντρα στους Ουκρανούς, το οποίο παίζεται στο 1,90 της Stοiximan.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ