ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προτάσεις Τσάρλυ

Τσάρλυ: Ξεκάθαρο φινάλε

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλυ στις 10:13 20/06/2021

19:00 Ιταλία – Ουαλία

Εντυπωσιάζουν οι Ιταλοί. Ακόμα και σε μικρό φρεσκάρισμα να πάνε θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν την Ουαλία, διατηρώντας την δυναμική και το καλό κλίμα που έχουν δημιουργήσει.

Οι Ουαλοί σαν στόχο θα έχουν να μην ανοίξει το παιχνίδι κι αν το χάσουν να μην έρθει ένα βαρύ αποτέλεσμα, καθώς σε περίπτωση νίκη της Ελβετίας, επί της Τουρκίας θα έχουν να προστατέψουν πλεονέκτημα 5 γκολ στη διαφορά τερμάτων.

Το πιο πιθανό σενάριο, όμως, είναι ακόμη και με 4 βαθμούς ως τρίτοι, να πάρουν την πρόκριση για τους «16».

Η νίκη της Ιταλίας παίζεται στο 1,55 στη Stοiximan.

19.00 Ελβετία – Τουρκία

Πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να πάρουν την πρόκριση έχουν οι Ελβετοί, που έχουν δείξει και καλύτερη εικόνα από τους Τούρκους. Με διαφορά από τη δεύτερη ομάδα, οι Τούρκοι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του τουρνουά. Πήγαν με προσδοκίες, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν τις δικαίωσαν. Ακόμα και να κερδίσουν στο τελευταίο παιχνίδι δύσκολα θα βάλουν δύο τρίτες από κάτω, καθώς έχουν και πολύ κακό συντελεστή τερμάτων, 0-5.

Συγκρίνοντας το παιχνίδι που και οι δύο έπρεπε να κερδίσουν, αυτό με τους Ουαλούς, ούτως ώστε να βάλουν βάσεις για την πρόκριση, είναι ξεκάθαρο πως οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι. Με  υπέρ τους xGoals 2,60-0,57 ήρθε το ισόπαλο 1-1 με την Ουαλία, αντίθετα οι Τούρκοι δέχτηκαν μία καθαρή ήττα με 0-2, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ κατώτεροι, με xGoals 1,65-3,83.

Δεν είναι εύκολο να δεχτείς φάσεις για περίπου 4 γκολ από την Ουαλία. Η αμυντική γραμμή των Τούρκων δείχνει αρκετά εύθραυστη και ασφαλώς ο Εμπολό μπορεί με την αθλητικότητά του να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Η νίκη των Ελβετών παίζεται στο 1,75 με μηδενική γκανιότα στη Stοiximan.