ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Bet με Ενισχυμένες Τιμές

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:52 16/03/2021

Ο μέσος διαδικτυακός παίκτης στοιχήματος έχει συνδέσει τη λέξη “προσφορά” με τα εκάστοτε μπόνους εγγραφής στις εταιρείες. Τα “τυράκια” για να δημιουργήσεις λογαριασμό στην τάδε και όχι τη δείνα εταιρεία. Η, εσχάτως, τα παιχνίδια μηδενικής (ή περίπου μηδενικής ενίοτε) γκανιότας. Ολα αυτά, ασφαλώς, είναι θεμιτά. Είτε πρόκειται για χρηματικό μπόνους -έστω κι αν οι προϋποθέσεις να το μετατρέψεις σε εισπράξιμο είναι ιδιαίτερα αυστηρές- είτε για αυξημένη λόγω γκανιότας απόδοση. 

Στην Βet365 υπάρχει κι ένα τρίτο είδος προσφοράς. Τα σετ αυξημένης απόδοσης. Σετάκια που έχουν ελαχιστοποιήσει την γκανιότα. Και εδώ πια, δεν πρόκειται για τα συνήθη μεγάλα παιχνίδια που τυγχάνουν ίδια αντιμετώπισης από τους μεγάλους στοιχηματικούς οργανισμούς. Οχι. Πρόκειται κυρίως για τα -αγαπημένα για τη μεγάλη πελατειακή βάση- ματς στις “μικρές Αγγλίες”.

Η Κάρντιφ με τη Στόουκ, για να μπουμε σε απτό …παράδειγμα. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ! αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για έναν αγώνα με φαβορί και αουτσάιντερ. Το οποίο προσφέρεται στο 2,20. Στο σετ τελικού αποτελέσματος με Ενισχυμένη Απόδοση όμως έχει ελαφρώς τσιμπημένο άσο στο 2,25 στην Βet365 Και ίσως μια αύξηση της τάξης του 2,5% να μην μοιάζει τεράστια, όμως στην τελική… σούμα η διαφορά είναι υπαρκτή (και σε παρολί πολλαπλασιαστική).

Πόσο πολλαπλασιαστική; Τι γίνεται, ας πούμε, αν, π.χ., ο παίκτης απόψε επιλέξει ακόμα έναν άσο στην ίδια περίπου δυναμική; Στην League 1 ας πούμε υπάρχει το ματς της Κρόουλι με την Γουόλσολ. Από του οποίου το ρεπορτάζ ΕΔΩ! επίσης προκύπτει -στα μάτια του γράφοντος πάντα- επιλογή άσου σε απόδοση 2,10 στην Βet365. Το οποιο σε σετ Ενισχυμένης Απόδοσης ανεβαίνει στο 2,14. Αύξηση της τάξης του 2%.

Κάνοντας τη σούμα, που λέγαμε, η δυάδα του 4,62 αν παιχτεί σε σετ αυξημένων αποδόσεων αποδίδει 4,815. Αύξηση της τάξης του 4,2%. Αντιλαμβάνεται κανείς πως στην τριάδα, ας πούμε η διαφορά εκτοξεύεται ως και 10% και ούτω καθεξής. 

Τι θυσιάζει ο παίκτης γι αυτές τις ενισχυμένες τιμές; Το “Μπόνους Παρολί” και την “Πρώιμη Πληρωμή” διευκρινίζει η Βet365. Και αν κάνείς εντάσσει αυτά τα εργαλεία στο παιχνίδι του, οκ, αλλά για όσους δεν τα λαμβάνουν υπόψιν στην στοιχηματική στρατηγική τους, η διαφορά εντέλει είναι πράγματι υπαρκτή. Υπαρκτότατη!