ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Χρήσιμες ήττες σαν ξυπνητήρι

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 10:58 22/02/2021

Ο Ομπράντοβιτς όταν ήταν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, σχεδόν ως στρατηγική πρακτική του είχε την μια φορά το χρόνο απίθανη ήττα. Κάποιοι έχουν πει πως έχανε επίτηδες. Άλλοι, πιο μετριοπαθείς, έλεγαν πως δεν έχανε επί τούτου, απλά δεν έκανε τίποτε να το σώσει από τον πάγκο όταν οι παίκτες του πήγαιναν φουλ στον γκρεμό. Σε κάθε περίπτωση, κάποιες αναπάντεχες, απίθανες ήττες στον Παναθηναϊκό του Ζοτς των αστεριών είχαν ρόλο. Ρόλο αφύπνισης. Λειτουργούσαν ως ξυπνητήρι. 

Ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι πάει στον Παναιτωλικό προερχόμενος από μια χαρά …μπάτσο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπάτσο, πάντως, το οποίο δεν έχουν πληρώσει οι πράσινοι. Όχι ακόμα έστω, αφού το ματς είναι κυπέλλου και έχει ρεβάνς στη Λεωφόρο. Μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως ο Ρουμάνος άφησε έστω την ομάδα του να την πατήσει για να αφυπνιστεί ενόψει συνέχειας; Ασφαλώς όχι. Δεν έχει βγάλει καν τέτοια ανωτερότητα η αθηναϊκή ομάδα που να της επιτρέπει να παίζει με τον πήχη της απόδοσής της ο κόουτς Λάζλο. Αν μπορεί όμως η γκέλα με τον ΠΑΣ να παίξει το ρόλο που έπαιζαν οι σχεδιασμένες γκέλες του μπασκετικού Παναθηναϊκού επί Ζοτς; 

Η απάντηση θα δοθεί σήμερα στο γήπεδο του Αγρινίου. Εκεί όπου μόλις προ ημερών ο Παναθηναϊκός γνώρισε την περί ης ο λόγος ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο. Παιχνίδι μηδενικής γκανιότας το Παναιτωλικός vs Παναθηναϊκός στην Betshοp και το διπλό να αγγίζει τον διπλασιασμό.

O Παναθηναϊκός, πάντως, αν κάνει νίκη με δύο γκολ παίρνει τις ισοβαθμίες και περνάει τρίτος στη βαθμολογία. Κάτι που αν έλεγε κανείς προ διμήνου θα του πέταγαν σάπια τομάτα και κλούβιο αυγό ουκ έστιν αριθμός. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ ενός γκολ (2 Α/Η -1) που επιστρέφει το ποντάρισμα σε νίκη με ακριβώς ένα γκολ, τριπλασιάζει σχεδόν το ποντάρισμα στη Stοiximan.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ