ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δεν θα γίνει outplayed ο Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 03:08 06/03/2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει σε σκληρό τερέν να βγάζει μάτια. Και αν στην Αυστραλία έχασε την ευκαιρία να κάνει υπέρβαση καριέρας ελέω… κακού δαίμονα, στο Ρότερνταμ δεν αντιμετωπίζει δα και απροσπέλαστο εμπόδιο. Καλός ο Ρούμπλεφ, αλλά όχι τόσο “ψηλός” που να φοβίζει τον Ελληνα Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Δύο θέσεις πιο κάτω ο Ρώσος, ο οποίος έχασε  στα τελευταία δύο από τον Τσιτσιπά. Τελευταία φορά τον κερδισε στο US Open του 2019 με 3-1. Γενικά, όσο κι αν ο Ρούμπλεφ ανέκαθεν τα έβρισκε μπαστούνια με τον Τσιτσιπά, ακόμα κι όταν τον νικούσε, ο Ελληνας έκανε 14 ή περισσότερα γκέιμ απέναντί του. 

Απόψε και να χάσει σετ ο Τσιτσιπάς, outplayed απο τον Ρώσο είναι από πολύ δύσκολο, ως απίθανο να γίνει. Είναι σε άλλο επίπεδο το φορμάρισμά του. Η νίκη του ‘Ελληνα είναι φαβορί, αλλά σε τιμές ως 1,67 top. Με combo νίκης του Τσιτσιπά και ο O 8,5 γκέιμ στο πρώτο σετ φτάνει κοντά σε διπλασιασμό (1,95) στην Βet365 και παίρνει άλλη αξία.

Την ευκαιρία του Στέφανου να φτάσει σε δεύτερο τελικό σε ισάριθμα ατομικά τουρνουά την αναλύει σε 76 στοιχήματα ηΒet365 και η θέαση του μεγάλου ματς το απόγευμα (16:00 στο κανάλι 6 του συνδρομητικού) παίρνει άλλη διάσταση!