ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Για ποιά παράδοση μιλάς;

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:52 25/02/2021

Η παράδοση είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολλούς. Τόσους κι άλλους τόσους. Μετράει στο ποδόσφαιρο; Πού περισσότερο και πού λιγότερο; Πόσο επηρεάζει την ψυχολογία; Και αυτή παίζει, πια, τόσο σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα μιας ομάδας; Τολμά να πει κανείς πως ο Ολυμπιακός -και όχι μόνο- θα δώσουν στην στατιστική επιστήμη και στους φαν της εν λόγω κουβέντας τροφή για κουβέντα απόψε. Αρκεί να κάνεις μία βόλτα στην αθλητική ειδησεογραφία και θα “τρακάρεις” παντού στο ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας κοντράρει την ίδια του την κακή παράδοση απόψε στo “Φίλιπς Στάντιον”.

Πράγματι, το ρεκόρ του Ολυμπιακού στην Ολλανδία είναι αρνητικό. Σε πέντε παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι έχουν 0-2-3 και μάλιστα δίχως να σκοράρουν καν. Μετράει δύο ισοπαλίες 0-0 (ΑΖ Αλκμααρ και Αγιαξ), δύο καθαρές “επαγγελματικές” ολλανδικές νίκες 1-0 και 2-0 (Χέρενφεϊν και Αγιαξ αντίστοιχα), αλλά και μια συντριβή με τον Αγιαξ (4-0).

Το τελευταίο, πάντως, παιχνίδι του Ολυμπιακού στην “καταραμένη” Ολλανδία ήταν το 0-0 με την ΑΖ το 2009. Προ 11 ετών δηλαδή. Να φανταστείς το πόσο “προϊστορικό” ματς είναι στην πραγματικότητα, από την 11άδα τότε του Ολυμπιακού σήμερα μόνον δύο παίκτες παίζουν ακόμα μπάλα! Και ασφαλώς κανείς δεν παραμένει στο λιμάνι. Ενας συνδέει το τότε με τη σήμερα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, βετεράνος πια. Και ο οποίος δεν είναι καν στην αποστολή απόψε. Τραυματίας γαρ.

Ντε Μπερ και Γκόγκιτς, από το ένδοξο παρελθόν…

Ας αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη την “παράδοση” και ας δούμε πώς και υπό ποίες συνθήκες σπάει. Δεν είναι πρωτάθλημα εγχώριο με επαναλαμβανόμενες κάθε χρόνο επισκέψεις σε έδρες και πόλεις. Εδώ μιλάμε για αγώνες σε χώρες, που μπορεί η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού, σε ατομικό επίπεδο, πρώτη φορά να τις επισκέπτεται. Και η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού με τον προπονητή της Μαρτίνς, άλλη αγωνιστική ταυτότητα έχουν δείξει πως διαθέτουν. Και σκοράρουν. σκοράρουν συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός εκτός έδρας σε κάθε διοργάνωση, τελευταία φορά που δεν πέτυχε γκολ ήταν στο Έτιχαντ με τη Σίτι στο 3-0 του Νοεμβρίου.

Το πλουσιότερο αμφίσκορο της αγοράς, τα combo στοιχήματα είναι κορυφή στο παγόβουνο σε μία… θάλασσα στοιχημάτων στην Spοrtingbet και το BUILD A BET να δίνει την ευκαιρία στον καθένα να συνδέσει γεγονότα κα να φτιάξει το δικό του στοίχημα! 

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός σε όλες τις εταιρείες είναι το γκραν φαβορί πρόκρισης. Μάλλον και στη συνείδηση του κόσμου. Δεν έχει πείσει αυτή η άμυνα της PSV ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Όχι μόνο για τα προβλήματά της τα αγωνιστικά, αλλά και για τις επιδόσεις της ακόμα κι όταν έπαιζε πλήρης! Η πρόκριση παίζεται σχεδόν στο σύνολο των εταιριών στο 1,27-1,28. Αυτή την ώρα η υψηλότερη τιμή απαντάται στη Nοvibet που προσφέρεται στο 1,30. Στη Nοvibet που δίνει δυνατότητα συνδυασμού έως και 7 (!) στοιχημάτων στο ίδιο ματς μετο δικό της Bet Builder σε ένα σετ σημείου μηδενικής γκανιότας.