ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Να ‘ταν κανένας περίεργος…

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 10:34 21/02/2021

Σε εντελώς περίεργο μομέντουμ βρίσκει Ολυμπιακό και Άρη το αποψινό τους παιχνίδι. Είναι πολλά τα θέματα που χρήζουν σκέψης. Και να ήταν κά’νας περίεργος θα έμπλεκε στο σκεπτικό του και τα εξωποδοσφαιρικά. Τα όσα λέγονται και διαψεύδονται και απασχολούν τη σφαίρα της πολιτικής τις τελευταίες 2-3 μέρες. Αυτές οι εξελίξεις, όπως και η ρεβάνς με την PSV, για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι παράγοντες που στρέφουν τον κόσμο στην αναζήτηση έκπληξης. Έκπληξης με υψηλότατες στοιχηματικές αποδόσεις, αλλά και αντιστρόφως ανάλογη ζήτηση. Την έκπληξη που ψάχνεις δεν θα την αναζητά όλος ο ντουνιάς. 

Όχι. Στα κουφά έρχονται τέτοιες αποτελεσματάρες. Ο κανόνας λέει πως έκπληξη που.. βρωμάει, παύει να είναι έκπληξη. Η παύει να έχει σετ αποδόσεων έκπληξης. Όταν ένα από τα δύο δεν συμβαίνει, τότε οι στοιχηματικές διαδρομές πολλών ετών έχουν δείξει πως η φάβα έχει λάκκο. Και ακόμα και οσμή… φάβας αν σου έρθει, κόβεις λάσπη και πας σε άλλα, λιγότερο επικίνδυνα μας.

Όπως τη ματσάρα, το ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ. Ενα παιχνίδι με μεγάλη… ουρά από πίσω. Μίσος άσβεστο για έναν υποβιβασμό. Και συμπληρώνονται 20 χρόνια φέτος από το μπαράζ της Ρόδου. Και το μεταξύ τους ματς βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε καλό μομέντουμ και από εμφανισάρα και νίκη με τον Παναθηναϊκό. Τον δε ΟΦΗ να “πηδάει” από γκέλα σε γκέλα και τον ΠΑΣ να έχει φορτώσει υποχρεώσεις που βγάζει με χαρακτηριστική ευκολία και θετικά αποτελέσματα!

Είτε επιμένεις στην γκέλα του Θρύλου ενόψει Ολλανδίας, κόντρα στην παραδοχή ότι η έκπληξη “βρώμισε”, είτε σιγοντάρεις τον άσο στο ματς των αλληλομισούμενων ΠΑΣ και ΟΦΗ, τα κορυφαία σετ του Pamestοixima.gr και η πληθώρα στοιχημάτων είναι φάρος!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ