ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ρευστή αγορά για κόντρα

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:25 30/03/2021

Αυτό το …σιχτίρι του να βγαίνει κανείς σε ταξίδι αγωνιστικό και να μην ξέρει πότε θα επιστρέψει στη γυναίκα και το παιδί του. Αυτή η κατάρα… Στο Μαυροβούνιο θα φιλοξενηθεί απόψε η Νορβηγία η οποία έχει ξεκινήσει μία μίνι Οδύσσεια εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες μέρες. Μαζεύτηκαν Τετάρτη-Πέμπτη 17-18 του μήνα, ταξίδεψαν και κατέλυσαν στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Και ξεκίνησε η προετοιμασία από τον Στάλε Σολμπάκεν για τα ματς με Γιβραλτάρ, Τουρκία και το αποψινό με Μαυροβούνιο.

Και ξεκίνησε το γαϊτανάκι. Προπονήσεις, μίνι ταξίδι και αγώνας την Τετάρτη με το Γιβραλτάρ. Νίκη, πάμε πίσω στην Ισπανία. Επιστροφή στη Νορβηγία δεν προβλέπεται, αφού σε τέτοια περίπτωση απαιτείται από το υγειονομικό πρωτόκολλο 10ήμερη καραντίνα. Ισπανία, λοιπόν, για αποθεραπεία και προπόνηση ενόψει Τουρκίας. Ακόμα ένα μίνι ταξίδι, Μάλαγα. Το Σάββατο “εντός έδρας” ματς με την Τουρκία και βαριά ήττα. Εκεί που είναι πια αναγκαία η ψυχολογική αποσυμπίεση, καμία επαφή με οικείο περιβάλλον. Επιστροφή και παραμονή στην Μαρμπέγια. Και τη Δευτέρα πια νέο ταξίδι. Προορισμός; Το Μαυροβούνιο.

Λαβωμένη και κουρασμένη

Απόψε, μετά από συμπληρωμένες δύο σχεδόν εβδομάδες, η Νορβηγία με την ψυχολογία λαβωμένη από τη συντριβή με την Τουρκία και κουρασμένη από τα πηγαινέλα, δοκιμάζεται στο Μαυροβούνιο. Και το ματς (το ρεπορτάζ ΕΔΩ!) κατατάσσεται στα “ευκολάκια” των αποδόσεων με το διπλό μέχρι και 1,60 σε κάποιες πλατφόρμες. Είναι έτσι; 

Όσο κι αν η Νορβηγία έχει το next best thing Χάαλαντ στο ρόστερ της, η αποστολή της στην Ποντγκόριτσα δεν ειναι σαν κι αυτή στο Γιβραλτάρ. Και όπως είπε κι ο Ραντούλιτσα: “Οι Νορβηγοί έχουν Χάαλαντ, εμείς έχουμε Γιόβετιτς”. Και ο Γιόβετιτς έχει ήδη τρία γκολ στο ενεργητικό του σε δύο ματς. Εστω κι αν αυτά είναι κόντρα σε Λετονία και Γιβραλτάρ.

Δύσκολα θα εντοπίσεις το κορυφαίο σετ αποδόσεων για το αποψινό ματς, σε μία ολοένα διαμορφούμενη αγορά με τις τιμές να αλλάζουν άρδην ώρα με την ώρα. Η συμφερότερη κόντρα αυτή την ώρα είναι το Ασιατικό +0,5 (ουσιαστικά 1Χ) στο 2,22 της Stοiximan. Και δεν σταματά εκεί, προσφέρει ακόμα 300 στοιχήματα στο ματς. Με το 1,98 για το αμφίσκορο μακράν κορυφαία της Stοiximan επίσης κορυφαία επιλογή της αγοράς!

Στην Ιnterwetten, δε, προσφέρεται η κορυφαία απόδοση για να σκοράρει οποτεδήποτε στο ματς ο φορμαρισμένος γκολεαδόρ της Μονακό, ο Γιόβετιτς. Στο 3,75 η τιμή που αποδίδεται στο anytime scorer για τον Γιόβετιτς από την Ιnterwetten που προσφέρει 221 bet ακόμα στο ματς του Μαυροβουνίου.