ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Σέντρα τίτλου για το 2022!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 16:16 13/04/2021

Ποιότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως έχει. Υπάρχουν ματς να τα μασάς και να τα φτύνεις. Στο πρωτάθλημά μας, δε, είναι ξεκάθαρο πως ούτε και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει.χρόνιο το… σακατιλίκι των αδιάφορων αγώνων και των άνοστων 0-0. Παιχνιδιών που …δεν αντέχει βλέφαρο όρθιο ως το εικοσάλεπτο. Τότε τι βρίσκει κανείς στο ελληνικό ποδόασφαιρο; Εντοπιότητα! Μιλάμε για την ομάδα της γειτονιάς, της πόλης, της πατρίδας μας. Η “ομαδάρα” του καθενός μας, δηλαδή. Γιατί έτσι είναι. Του καθενός η οπαδική αγάπη είναι αναμφίβολα η ομαδάρα του και κανείς δεν θα τον πείσει -ποτέ- για το αντίθετο. 

Και μπορεί κατά τα άλλα το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ουραγός προγραμματισμού, όμως στοιχηματικώς η Stoiximan οδηγεί τις εξελίξεις! Μόλις δύο μέρες πέρασαν από την εξασφάλιση και μαθηματικά του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Το 3-1 με τον Παναθηναϊκό έδωσε στους Πειραιώτες το πρωτάθλημα 2020-21 και τυπικά. Μολαταύτα, η Stοiximan φρόντισε να δώσει στον στοιχηματικό λαό αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021-22. Στην οποία το grand favorite είναι ασφαλώς ο Ολυμπιακός στο 1,30. Η ρεπετισιόν στο ποδόσφαιρο πάντα είναι η πιθανότερη έκβαση για τον μπουκ και το ελληνικό πρωτάθλημα των 2-3 ταχυτήτων ασφαλώς δεν είναι εξαίρεση!

Έτσι, το στοιχηματικό ενδιαφέρον πέφτει στο αν και ποιος μπορεί να φρενάρει τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ στο 7,00 και η ΑΕΚ στο 10,00 ή ο Παναθηναϊκός και ο Αρης από 25,00 έχουν τύχη; Ο καθένας προφανώς και θα στηρίξει την ομάδα του. Ομως στοιχηματικά, επιτρέψτε μου, αυτό το 10άρι της ΑΕΚ είναι να …διαολίζει και τον αντίπαλο! Μην ξεχνάμε άλλωστε, η Ενωση θα παίξει μέσα στη σεζόν το πρώτο της ματς στην “Αγια Σοφιά”. Και επιχειρηματικά αν το δει κανεις είναι τεράστια ευκαιρία να γράψει θετικό ταμείο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Να επενδύσει τώρα και να δρέψει καρπούς με δεκάδες χιλιάδες διαρκείας και φιέστα τίτλου στο νεότευκτο γήπεδο σε λίγους μήνες. Τέλος πάντων, αυτές είναι σκέψεις. Η Stοiximan προσφέρει την τροφή και ο καθένας μας γράφει στο μυαλό του το δικό του σενάριο… 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ