ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στο 10,00 για πρώτος με καρέ τίτλων

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 21:48 30/08/2021

Υπάρχουν προπονητές που έχουν κατακτήσει το Champions League παραπάνω από μία φορές. Υπάρχουν άλλοι που έχουν κατακτήσει το Champions League με περισσότερες από μία ομάδες. Η δε λίστα των πολυτροπαιούχων συμπεριλαμβάνει ονόματα προπονητών που έχουν κατακτήσει και το Champions αλλά και το Europa league, αυτόν που έχουν κατακτήσει δύο σερί ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη σειρά. Φέτος, όμως, ενδέχεται κάποιος να γίνει αυτός ο οποίος για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία θα έχει κατακτήσει και το Champions league και το Europa, αλλά και το νεότευκτο Conference League. Πρώτος μεταξύ ίσων που θα έχει την ευκαιρία ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Για καμιά άλλη ομάδα πλην της Ρόμα δεν θα κάναμε κουβέντα. Για κατάκτηση του Conference league μιλάμε. Και για να καταλάβει κανείς το ανυπολόγιστο ρίσκο αξίζει να σημειωθεί το φετινό ευρωφορμάτ. Μετά το πέρας των ομίλων, οι τρίτες ομάδες στους ομίλους του champions league θα υποβιβαστούν στο Europa για τα νοκ άουτ. Οι δε τρίτες του Europa θα υποβιβαστούν στα προκαταρκτικά νοκ άουτ του conference league. Μύλος δηλαδή. Στα τελικά νοκ άουτ του Conference League, με λίγα λόγια, ίσως και να βρεθούν για την τελική ευθεία κάποιες εκ των Ρέιντζερς, Μονακό, PSV, Λέστερ, Φενέρ, Γαλατάσαραϊ, Μαρσέιγ, Σέλτικ, Μπέτις, Γουέστ Χαμ.

Τον νοιάζει η λεζάντα;

Ακόμα κι αν όλες από τις παραπάνω βρεθούν στα νοκ άουτ του Conference, όμως, η Ρόμα θα έχει ένα τεράστιο προβάδισμα. Τον μακράν πιο εγωκεντρικό προπονητή στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία. Ο οποίος επιπροσθέτως είναι και προπονητής αξίας. Να ήταν κάποιος πουθενάς να μην μπεις καν στην σκέψη. Αλλά ο special one ανήκει στην ελίτ έχει κατακτήσει το Champions League με περισσότερα από ένα κλαμπ. Εχει πάρει και το UEFA. Και έχει στην τροπαιοθήκη του και το Europa League. Αν πάρει και το Conference θα μείνει για πάντα χαραγμένο το όνομά του ως ο πρώτος που πήρε τέσσερις διαφορετικές ευρωκούπες! Πώς τον κόβεις τον Ζοσέ; Τον νοιάζει η λεζάντα ή θα σνομπάρει τη διοργάνωση; Στο 10,00 από τη Nοvibet η κατάκτηση του πρώτου Conference από τη Ρόμα του Μουρίνιο. Σήμερα, πριν καν γίνει στη διοργάνωση η “ένεση” με τις προερχόμενες από το Europa League.