ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (22/11/22)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

1 - 2 22-11-22

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Για τον αγώνα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ γράφει ο Γιώργος Φράγκος Ημερομηνία: 10:29 21/11/22

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

«Αϊκόνικ» (80.000 θ.), Λουσαΐλ.

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Από το 1986 έχει να κατακτήσουν ένα Μουντιάλ, γενικότερα τις περισσότερες φορές δεν τα πηγαίνει καλά, βάσει ονόματος που έχει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, μετά βίας φτάνει στους «8». Εξαίρεση το 2014 με τον αείμνηστο Αλεχάντρο Σαβέλα στον πάγκο, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό χάνοντας στην παράταση από τη Γερμανία (0-1), παρ’ όλο που έχασε πολύ πιο σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στην κανονική διάρκεια.

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο. Στα προκριματικά από ένα σημείο και μετά, όταν έδεσε πλήρως και ο Σκαλόνι βρήκε ενδεκάδα και σύστημα, ήταν απόλυτη κυρίαρχη, πήρε άνετα την πρόκριση ως δεύτερη. Κατέκτησε και το περσινό Κόπα Αμέρικα μέσα στη Βραζιλία (1-0), δίνοντας και τα διαπιστευτήρια για την ικανότητα να σταθεί σε τελική φάσης σημαντικής διοργάνωσης. Αποκορύφωμα όλων, το γεγονός ότι τρέχει σερί 35 αγώνων, φιλικών και επισήμων, χωρίς ήττα, θέλει ένα παιχνίδι για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Ιταλίας, η οποία έχει 36 και άλλο ένα για να το περάσει. Διόλου απίθανο ασφαλώς λαμβάνοντας υπόψη και τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο τελευταίο φιλικό έκανε… χαλάρωμα στο Άμπου Ντάμπι διαλύοντας τα Η.Α.Ε. με 5-0. Σε μεγάλη φόρμα ο Μέσι, πέτυχε ξανά γκολ, δύο τέρματα σημείωσε ο Ντι Μαρία που έρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Την περίμεναν εδώ και πολύ καιρό αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα, υπάρχει μεγάλη πίστη για κατάκτηση της κορυφής, ελπίζουν εκτός των άλλων πως ο λατρεμένος τους Λίο Μέσι δεν θα αποσυρθεί χωρίς Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα τα καταφέρει όπως ο Μάριο Κέμπες το 1978 και ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα το 1986.

Πολλές φορές ως ομάδα ήταν καλή από ποδοσφαιρικής πλευράς αλλά υστερούσε άλλους τομείς και κυρίως στο κλίμα. Εκείνο ωστόσο που έλειπε ακόμα και το 2014 με τον Σαβέλα στην αρχή της διοργάνωσης και πολύ περισσότερο το 2018, η εμπιστοσύνη προς τον προπονητή, υπάρχει σε περίσσευμα αυτή τη φορά. Από κάθε πλευρά και κυρίως από τον απλό κόσμο. Στα δε αποδυτήρια υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Λιονέλ Σκαλόνι χαίρει της εμπιστοσύνης όλων, ασχέτως αν δεν είναι ο τεχνικός με την πολύ μεγάλη εμπειρία και τις σπουδαίες περγαμηνές. Σ’ αυτό πιθανόν να παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός πως τόσο ο ίδιος, όσο ο βοηθός του, Πάμπλο Αϊμάρ, έχουν ζήσει Μουντιάλ ως παίκτες, αμφότεροι το 2006 στη Γερμανία και ξέρουν πώς να διαχειριστούν το ψυχολογικό κομμάτι.

Όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας, τόσο αυξάνεται το άγχος, «είναι μια πολύ σκληρή και άδικη διοργάνωση, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει την πρόκριση» ανέφερε ο Σκαλόνι, προτρέποντας τους παίκτες του πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούν ως γιορτή.

«Κόπηκαν» δύο από τις αρχικές επιλογές του Σκαλόνι, λόγω τραυματισμού, ο εξτρέμ Γκονσάλες και ο φορ Χοακίν Κορέα. Πλήγμα η απουσία αμφοτέρων, είχαν θέση στα πλάνα του, έστω ως αλλαγές, αμφότεροι είχαν σκοράρει στα προκριματικά. Αντικαταστάτες ο περιφερειακός φορ Άνχελ Κορέα που κόπηκε αρχικά για να μπει στην 26αδα ο συνεπώνυμος Χοακίν, έκπληξη ο πιτσιρικάς χαφ Αλμάδα, ο οποίος θεωρείται εν δυνάμει ηγέτης της ομάδας και έρχεται από εκπληκτική πρώτη σεζόν στο MLS και στην Ατλάντα.

Από ‘κει και πέρα, η απουσία του Μέσι από μια προπόνηση ήταν απλώς για προληπτικούς λόγους, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα την Κυριακή και είναι 100% έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη της ομάδας. Προβλήματα με δύο αναπληρωματικούς, τον στόπερ Λισάντρο Μαρτίνες που ταλαιπωρείται από μια γρίπη και τον χαφ Παλάσιος, ο οποίος έχει έναν μικροτραυματισμό.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Εμ. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πολ, Παρέδες, Γκόμες – Μέσι, Λαουτ. Μαρτίνες, Ντι Μαρία.

Το 4-3-3 λογικά θα είναι η επιλογή του Σκαλόνι, μέσα στο παιχνίδι μπορεί να τροποποιηθεί σε 4-2-3-1. Αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά τα πρόσωπα, Ακούνια, Ρομέρο, Γκόμες και Λαουτάρο Μαρτίνες αντιμετώπισαν την περασμένη εβδομάδα μικροτραυματισμούς, όμως το πιθανότερο είναι όλοι να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο Ακούνια κέρδισε την πρώτη μάχη για τη θέση στα αριστερά της άμυνας έναντι του Ταγλιαφίκο, το ίδιο και ο Μολίνα στα δεξιά έναντι του Μοντιέλ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η τρίτη θέση στα χαφ με τον Μακάλιστερ να κερδίζει όλο και περισσότερο πιθανότητες έναντι του Γκόμες με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σχεδόν στο 50-50.

Μέσα στο 2022 έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, από τη Χιλή και τον Ισημερινό σε εκτός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά, αγωνιζόμενη χωρίς βαθμολογικό κίνητρο καθώς είχε ήδη περάσει.

Στα τέσσερα φιλικά που έδωσε συν το Διηπειρωτικό τελικό με την Ιταλία μετράει ισάριθμες νίκες με τέρματα 19-0!

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Δε δυσκολεύτηκε να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της, αφήνοντας πίσω Ιαπωνία και Αυστραλία. Βασίζεται κυρίως στην άμυνα, κάτι που δείχνει και η παρουσία της στα προκριματικά, όπου σε 18 ματς, δέχθηκε μόλις 6 γκολ.

Η ομάδα μαζεύτηκε για προετοιμασία από τις 18 Οκτωβρίου σε προπονητικό κέντρο στο Άμπου Ντάμπι, υπό τις οδηγίες του Γάλλου Ερβέ Ερνάρ, ο οποίος είχε οδηγήσει το Μαρόκο στο προηγούμενο Μουντιάλ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πάντως. Εκεί έδωσε τρία φιλικά κόντρα σε Β. Μακεδονία, Ισλανδία και Παναμά, με απολογισμό 2-1-0. Έπειτα, μετέβη στο Ριάντ, όπου στην πρόβα τζενεράλε στις 16 του μήνα κόντρα στην Κροατία λύγισε με 0-1.

Συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλο και έκτη συνολικά. Μπαίνει στη διοργάνωση ως το αουτσάιντερ του ομίλου και θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να περάσει στην επόμενη φάση. Χαρακτηριστικό στοιχείο του ρόστερ της είναι πως όλοι αγωνίζονται σε ομάδες εντός συνόρων και δεν υπάρχει ούτε ένας λεγεωνάριος.

Ενθουσιασμός πάντως επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες της, την κατατάσσουν στην 3η θέση με τις χώρες που θα έχουν τον περισσότερο κόσμο στα γήπεδα του Κατάρ, κάτι που θ’ αποτελέσει ένα «συν» στην προσπάθεια για κάτι καλό. Δεν αρκεί βέβαια αυτό από μόνο του, αλλά σίγουρα θα δώσει μία έξτρα ώθηση στους παίκτες του Ερβέ Ρενάρ.

Ο Γάλλος τεχνικός, μιλώντας για την παρουσία της ομάδας στην τελική φάση, σχολίασε: «Είναι υπέροχο. Όταν είσαι σε αυτή τη δουλειά θέλεις να παίξεις απέναντι στους καλύτερους, όπως ο Μέσι και ο Λεβαντόφσκι. Αν και είναι δύσκολο, αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Όλα είναι πιθανά. Η Σαουδική Αραβία είναι μια χώρα με πολύ ποδόσφαιρο και υπάρχει αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε μεγάλα αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας. Όπως και στις διάφορες ομάδες που έχω διαχειριστεί, οι παίκτες έχουν συνηθίσει να έχουν αρκετά υψηλούς στόχους».

Ο Ρενάρ αποκάλυψε μάλιστα: Ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μας δέχτηκε και μας συνεχάρη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρατήρησε ότι δεν υπήρχε πίεση, ότι πρέπει να δείξουμε μια όμορφη εικόνα του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε απλά για τη συμμετοχή, το αντίθετο».

Τον τελευταίο μήνα αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, με προεξέχοντα τον αρχηγό/επιτελικό μέσο Σαλμάν Αλ-Φαράτζ, ο οποίος τελικά δίνει το παρόν στην αποστολή και είναι ετοιμοπόλεμος.

Ωστόσο, μια αρνητική εξέλιξη ήρθε με τον Μοχάμαντ Αλ-Μουαλάντ, ο οποίος ενώ αρχικά κλήθηκε στην αποστολή, κόπηκε εν τέλει από τον Ρενάρ, λόγω μιας υπόθεσης ντόπινγκ που εκκρεμούσε εις βάρος του. Πλήγμα αν μη τι άλλο, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται από τους πιο έμπειρους Σαουδάραβες ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, οι απουσίες δε σταματούν εκεί, καθώς δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κι αναμένεται να χάσουν την πρεμιέρα με την Αργεντινή. Ο λόγος για τον χαφ Ριάντ Σαραχιλί και τον ανερχόμενο στόπερ Χασάν Ταμπακτί, οι οποίοι πάντως αμφότεροι λογίζονται σαν αναπληρωματικοί.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Αλ-Οβαΐς – Αλ-Γκανάμ, Αλ-Αμρί, Αλ-Μπουλαϊχί, Αλ-Σαχρανί – Κανό, Αλ-Μαλκί – Αλ-Σεχρί, Αλ-Φαράτζ, Σ. Αλ-Νταουσαρί – Αλ-Μπουραϊκάν.

Ο Ρενάρ αρέσκεται να παίζει 4-2-3-1, με τον Αλ-Φαράτζ σε ρόλο οργανωτή και έναν προωθημένο. Η απώλεια του εξτρέμ Αλ-Μουαλάντ πριν την έναρξη του Μουντιάλ, αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Ένας εκ των Αλ-Σεχρί ή Μπαχεμπρί θα πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με πιθανότερο τον πρώτο. Υπάρχει και το σενάριο, να πάει στην κορυφή ο Αλ-Σεχρί και ο Αλ-Μπουραϊκάν να μείνει στον πάγκο. Στην άμυνα ο Αλ-Γκανάμ κερδίζει τη θέση στα δεξιά από τον Αλ-Μπουραΐκ, Κανό και Αλ-Μαλκί θα είναι οι δύο χαφ.

Μετράει 17 σερί Under 2,5 σε φιλικά κι επίσημα παιχνίδια!

Είχε 11/14 N/G στα προκριματικά και 14/17 στα τελευταία της παιχνίδια.

Τα 13/17 τελευταία της ήταν 0-1 γκολ.

Πρώτος σκόρερ στα προκριματικά ήταν ο Αλ-Σεχρί με 7 γκολ.

1-2-9 ο απολογισμός της στα 4 τελευταία Μουντιάλ, η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου το 2018 επί της Αιγύπτου με 2-1.

Τα 8/12 τελευταία της παιχνίδια σε Μουντιάλ ήταν Over 2,5, σκόραρε στα 3/12.

Αργεντινή

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Σαουδική Αραβία

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΣΙΑΣ ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ - World Cup Grp. C

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Αργεντινή 3 6 2 0 1 5 - 2 1 0 1 3 - 2 1 0 0 2 - 0 HNN
2 Πολωνία 3 4 1 1 1 2 - 2 1 0 1 2 - 2 0 1 0 0 - 0 INH
3 Μεξικό 3 4 1 1 1 2 - 3 0 1 0 0 - 0 1 0 1 2 - 3 IHN
4 Σαουδική Αραβία 3 3 1 0 2 3 - 5 0 0 1 1 - 2 1 0 1 2 - 3 NHH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ολλανδία 0 3 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 3 0 3 0 1 2
Σενεγάλη 0 2 1 0 2 1 0 0 1 0 2 0 0 1 2 2 1 2 1
Ισημερινός 0 3 0 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 2 1 3 0 2 1
Κατάρ 0 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 2 1 2 1 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 1 1 0 1 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 1 2
ΗΠΑ 2 1 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ιραν 1 1 0 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Ουαλία 0 3 0 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αργεντινή 0 3 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 3 0 1 2
Πολωνία 1 2 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Μεξικό 1 2 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2
Σαουδική Αραβία 0 3 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γαλλία 1 1 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Αυστραλία 2 0 1 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 2 1 2 1 1 2
Τυνησία 3 0 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Δανία 2 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ιαπωνία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 3 0 2 1
Ισπανία 0 2 0 1 2 1 0 1 1 0 1 0 0 1 2 2 1 2 1
Γερμανία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 1 2 2 1 3 0
Κόστα Ρίκα 1 0 1 1 0 1 2 0 0 1 0 1 1 1 2 1 2 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. H

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Νότια Κορέα 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Ουρουγουάη 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 0 3
Γκάνα 0 1 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. G

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Βραζιλία 2 1 0 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Ελβετία 2 0 1 0 0 3 0 0 1 0 0 2 0 2 1 2 1 1 2
Καμερούν 2 0 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Σερβία 0 1 2 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 1 2 1 2 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Μαρόκο 1 2 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 2 1 3 0 1 2
Κροατία 2 0 1 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 2 1 2 1 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Καναδάς 1 1 1 0 0 0 3 0 0 1 0 0 2 1 2 2 1 2 1