Θεωρία στοιχήματος - Συμβουλές για στοίχημα - MatchMoney

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Ρυθμιστικές αρχές στο στοίχημα, θεωρία στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος

Τι είναι οι Ρυθμιστικές αρχές στο στοίχημα

12/4/23

Ποιοι είναι οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στον παίκτη και τον book; Διάβασε στον οδηγό του Match Money γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δικλείδες ασφαλείας του συστήματος

Στοίχημα, e-sports

Στοίχημα e-sports

29/3/23

📢🕹Σε εκατομμύρια μετριούνται πλέον οι λάτρεις των Real-Time Strategy παιχνιδιών ή Role-Playing Games. Η ανάλυση του Match Money για το στοιχηματισμό στα e-sports μπορεί να σε εκπλήξει

Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις στοιχήματος

Στοίχημα στα υπόλοιπα Σπορ

28/3/23

📢🏐⛳🏓Η βεντάλια των αθλημάτων και των γεγονότων που καλύπτει μια στοιχηματική εταιρία ανοίγει διαρκώς και το Match Money σας ξεναγεί στον κόσμο των υπόλοιπων σπορ.

Σύγκριση αποδόσεων, Θεωρία στοιχήματος, στοίχημα

Σύγκριση αποδόσεων στο Στοίχημα

27/3/23

📢📊Το στοίχημα είναι απόδοση και στον οδηγό του Match Money για τη σύγκριση αποδόσεων θα βρεις τι διαχωρίζει τον τυπικό τζογαδόρο από τον επαγγελματία.

Προγνωστικά ΜΜΑ, Στοίχημα ΜΜΑ

Στοίχημα σε UFC – MMA

27/3/23

💪 Τα αθλήματα πολεμικών τεχνών έχουν μπει για τα καλά στο στοίχημα και το Match Money σας παρουσιάζει έναν οδηγό για τις ιδιαιτερότητες του ΜΜΑ

Προγνωστικά αμερικάνικα σπορ, προγνωστικά NFL, προγνωστικά χόκεϊ, προτάσεις NFL, προτάσεις NHL

Στοίχημα σε αμερικάνικα sports

15/3/23

📢🏈⚾⛳Η στοιχηματική ενασχόληση με τα αμερικάνικα sports δεν είναι διαδεδομένη στην Ευρώπη, αλλά όποιος εξειδικευτεί θα ξεκινάει από την pole position. To Match Money παρουσιάζει ένα σύντομο οδηγό για τα τέσσερα βασικά sports

Προγνωστικά μπάσκετ, Προγνωστικά NBA, Πάμε Στοίχημα Μπάσκετ

Στοίχημα ΝΒΑ

15/3/23

🏀 Από την ώρα που ξεκινούν τα πλέι οφ μέχρι την ανάδειξη του πρωταθλητή το NBA είναι κάθε χρόνο από τα πιο εμπορικά γεγονότα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Στοίχημα Φόρμουλα 1, προγνωστικά Φόρμουλα 1

Στοίχημα Φόρμουλα 1

28/2/23

🏎📢Η αγορά της Φόρμουλα 1 στο στοίχημα διευρύνεται διαρκώς και το Match Money παρουσιάζει έναν οδηγό με τις ιδιαιτερότητες του «βασιλιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είναι απάτη το στοίχημα online;

Είναι απάτη το στοίχημα online;

15/2/23

📍Είναι απάτη το στοίχημα online; Προφανώς και όχι. Ιδίως από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν νόμιμες στοιχηματικές άδειες.

Προγνωστικά τένις, Προγνωστικά τένις, στοίχημα τένις

Στοίχημα τένις

15/2/23

🎾📢Οδηγός του Match Money για το τι πρέπει να προσέξεις στα προγνωστικά τένις. Τα gran slam, ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη.

Στοίχημα ποδόσφαιρο

Στοίχημα Ποδόσφαιρο – οδηγός

15/2/23

📢⚽Ο βασιλιάς των σπορ κυριαρχεί στο στοίχημα. Προγνωστικά ποδοσφαίρου για όλα τα γούστα, ειδικά στοιχήματα, γκολ κτλ.

Κατάθεση, ανάληψη

Κατάθεση και ανάληψη σε στοιχηματική

15/2/23

💰🔥Όλοι οι τρόποι για κατάθεση και ανάληψη στις στοιχηματικές. Τι πρέπει να προσέχουμε στις συναλλαγές.

Επικοινωνία με στοιχηματική

Επικοινωνία με στοιχηματική

14/2/23

☎📳Για πολλούς παίκτες απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άμεση εξυπηρέτησή τους από τις εταιρίες. Ας δούμε το γιατί έχουν δίκιο.

Νέες στοιχηματικές εταιρίες

Νέες στοιχηματικές εταιρίες: Τι να προσέξω

10/2/23

🎰⚽Οι νέες εταιρίες παρουσιάζονται συνέχεια όλο και πιο ανταγωνιστικές για να αντιμετωπίσουν τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Ποια πρέπει όμως να είναι τα κριτήρια επιλογής σου;

Παράνομος τζόγος 1

Παράνομος τζόγος: Γιατί τον αποφεύγουμε

10/2/23

❌🔕Δεν είναι επιστημονική φαντασία, ούτε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Οι σκοτεινές λέσχες, όπου ανθεί ο παράνομος τζόγος, υπάρχουν ακόμα και σήμερα

Όρια στο στοίχημα

Όρια στο στοίχημα

10/2/23

📢Όρια στο στοίχημα: Η αυτοπειθαρχία και η ψύχραιμη διαχείριση είναι οι πιο σημαντικές παράμετροι για έναν παίκτη του στοιχήματος.

Στοιχηματικές εταιρίες, νόμιμο στοίχημα

Νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα

08/2/23

📢Το Match Money παρουσιάζει έναν οδηγό των 14 εταιριών που έχουν άδεια στην Ελλάδα για νόμιμο στοίχημα.

ημίχρονα τελικά ημίχρονο τελικό

Στοίχημα με ημίχρονα τελικά – οδηγός

06/2/23

⚽📢Στοίχημα με ημίχρονα τελικά: Ο οδηγός του Match Money για το τι πρέπει να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε

e-wallet, ηλεκτρονικό πορτοφόλι

E-wallet, ηλεκτρονικό πορτοφόλι οδηγός

06/2/23

💰📢Το Match Money παρουσιάζει τα κυριότερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και την εφαρμογή τους στις στοιχηματικές συναλλαγές.

Στοίχμα με πρωτάθλημα

Στοίχημα σε πρωτάθλημα – οδηγός

06/2/23

⚽Στοίχημα σε μια λίγκα. Οδηγός του Match Money για το πώς μπορεί να ειδικευτεί κάποιος στο στοίχημα σε ένα πρωτάθλημα

Στοίχημα με ισοπαλία, ισοπαλίες

Στοίχημα με ισοπαλία – οδηγός

06/2/23

⚽📢Στοίχημα με ισοπαλίες. Οδηγός του Match Money για το πώς μπορεί να γίνει πιο αποδοτικό ένα στοίχημα με ισοπαλίες. Tips και συμβουλές για το ποντάρισμά σας.

Η θεωρία στο στοίχημα βρίσκει εφαρμογή; Κι αν ναι, βοηθά να μας δείξει τον δρόμο προς το ταμείο ή βάζει εμπόδια και είναι παγίδα; Που είναι η αλήθεια και που ο μύθος; Σε αυτήν την ενότητα, το matchmoney.com.gr θα αναφερθεί εκτενώς στη θεωρία στοιχήματος.

Σκοπός μας είναι να αναλύσουμε διεξοδικά, κάθε θεωρία, αλλά και σύστημα για στοίχημα. Που μπορεί να εφαρμοστεί; Με ποιον τρόπο; Τι κεφάλαιο χρειάζεται; Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία κάθε θεωρίας ή συστήματος;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει άχαστο σύστημα στο στοίχημα. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι που κάνουν τη -στοιχηματική- ζωή μας λιγότερο δύσκολη.

Θεωρία στοιχήματος – Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για στοίχημα;

Να το πούμε ξεκάθαρα. Τα μονά αποδεκτά. Όποιος παίζει στοίχημα με έναν κάπως πιο «επαγγελματικό» τρόπο δεν μπλέκει με περισσότερα ματς. Ο λόγος είναι απλός. Όταν φεύγουμε από τα μονά αποδεκτά ανεβάζουμε αρκετά την γκανιότα. Αυτή είναι μία μαθηματική αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θεωρία στοιχήματος που να μην βρίσκει εφαρμογή σε μονά αποδεκτά. Οι περισσότερες μάλιστα θεωρίες για στοίχημα απαιτούν το μονό αποδεκτό.

Από εκεί και πέρα όμως, πολλοί είναι αυτοί που αγαπούν τα παρολί. Κι όταν μπαίνεις σε διαδικασία να επιλέξεις ποντάρισμα σε δύο ή περισσότερα ματς, τότε μπαίνουν και στην εξίσωση τα συστήματα για στοίχημα. Κι αυτά με τη σειρά τους μπορούν να μπουν από την «ομπρέλα» κάποιας θεωρίας.

Θεωρία στοιχήματος

Ας πάρουμε λοιπόν μία πρώτη γεύση από τις κορυφαίες θεωρίες που βρίσκουν εφαρμογή στο στοίχημα (αλλά και στο live casino και τα υπόλοιπα παιχνίδια). Αναλυτικότερα θα τις δείτε όλες μία προς μία, με πολλά παραδείγματα, την κάθε μία στον δική της εκτενή οδηγό.

Martingale

Ή αλλιώς η περιβόητη μέθοδος του διπλασιασμού. Το Martingale είναι ίσως η πιο εύκολη -προς εφαρμογή- θεωρία, αλλά και συνάμα η πιο επιθετική. Η λογική είναι αρκετά απλή. Ορίζετε ένα αρχικό ποντάρισμα. Επιλέγετε μία αγορά στον διπλασιασμό (όχι πιο χαμηλή απόδοση). Ποντάρετε το αρχικό ποσό. Αν κερδίσετε μένετε σταθερά σε αυτό το ποσό. Αν χάσετε διπλασιάζετε το ποσό. Κάθε φορά που χάνετε, το ποσό διπλασιάζεται. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι με ένα ποντάρισμα ρεφάρετε όλες τις προηγούμενες απώλειες. Μεγάλο μειονέκτημα όμως ότι τα ποσά ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, ενώ δημιουργεί και μία ψευδαίσθηση κέρδους που δεν είναι αληθινή στο μέγεθος που νομίζετε.

Labouchere

Εδώ έχουμε μία θεωρία πιο σύνθετη από το Martingale, αλλά και ταυτόχρονα λιγότερο επιθετική.

Ο παίκτης καλείται να φτιάξει μία δική του ακολουθία. Για παράδειγμα, μία ακολουθία που ξεκινάει από το 1 και τελειώνει στο 10 ένα προς ένα. Το πρώτο ποντάρισμα είναι το άθροισμα των δύο ακραίων αριθμών (π..χ 1+10=11). Αν το στοίχημα είναι κερδισμένο, τότε ο παίκτης αφαιρεί αυτούς τους δύο αριθμούς από την ακολουθία. Αν χάσει, προσθέτει το 11 ως τελευταίο αριθμό και το επόμενό του ποντάρισμα είναι 1+11=12. Το Labouchere οδηγείται στην ολοκλήρωσή του όταν ο παίκτης τελειώσει την ακολουθία, δηλαδή καταφέρει να βγάλει όλα τα νούμερα εκτός.

Δες εδώ αναλυτικά το σύστημα Labouchere.

Σύστημα Labouchere, θεωρία στοιχήματος

DAlembert

Το D’ Alembert ταυτίζεται με την ισορροπία της φύσης. Δηλαδή, θεωρητικά πάντως αν ρίξουμε στον αέρα ένα κέρμα το κορόνα-γράμματα θα είναι μάλλον μοιρασμένο, ή έστω πολύ κοντά στο 50-50. Ορίζετε ένα αρχικό ποντάρισμα. Ας πούμε για παράδειγμα 10 ευρώ. Αν κερδίσετε, παραμένετε στα 10 ευρώ. Αν χάσετε αυξάνετε κατά 10 ευρώ το ποντάρισμά σας. Δεν διπλασιάζετε. Απλά αυξάνετε κατά 10 μονάδες. Δηλαδή 10, 20, 30, κ.ο.κ. Σε περίπτωση που κερδίσετε επιστρέφετε στα αρχικά 10 ευρώ. Πάντα αναφερόμαστε σε αποδόσεις από το 2.00 και πάνω. Είναι λιγότερο επιθετικό από το Martingale, δεν μπορείτε όμως με ένα ποντάρισμα να σβήσετε όλες τις προηγούμενες απώλειες.

Δες εδώ αναλυτικά τη θεωρία D’ Alembert.

Θεωρία D'Alembert, θεωρία στοιχήματος

Fibonacci

Όσοι δεν το ήξεραν μέσα από το στοίχημα, το έμαθαν από την ταινία «Κώδικας DaVinci» και τον Tom Hanks. Βασίζεται σε μία ακολουθία, η οποία είναι η εξής: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144 κ.ο.κ. Αν προσέξετε, τα δύο προηγούμενα ψηφία αν προστεθούν δίνουν ως άθροισμα το νούμερο που ακολουθεί. Ιδανική απόδοση για το Fibonacci είναι το 2.62. Ξεκινάτε με ποντάρισμα 0+1-1. Αν κερδίσετε πάτε στο παρακάτω βήμα, αν όχι επιστρέφετε. Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στον οδηγό «Στοίχημα με Fibonacci».

Δες εδώ αναλυτικά την ακολουθία Fibonacci στο στοίχημα.

Ακολουθία Fibonacci στο στοιχημα, θεωρία στοιχήματος

Συστήματα για στοίχημα

Εκτός από τις θεωρίες όμως, είναι και τα συστήματα στοιχήματος ιδιαίτερα διαδεδομένα στους παίκτες. Υπάρχουν δεκάδες και με αρκετές παραλλαγές, σε αυτόν τον εισαγωγικό οδηγό όμως, θα κάνουμε αναφορά σε κάποια από αυτά που είναι και τα πλέον δημοφιλή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για τις οποίες θα μιλήσουμε εκτενώς σε συγκεκριμένους οδηγούς.

3-2

Ίσως να το έχετε συναντήσει και ως Trixie. Είναι το πλέον απλό σύστημα που μπορείτε να παίξετε. Επιλέγετε τρία ματς και ζητάτε τη μία τριάδα και τρεις δυάδες. Σε αυτήν την περίπτωση δηλαδή έχουμε 4 στήλες. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε βάλει ως ποσό μονάδας το 1 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσετε 4. Οπότε πρέπει να έχετε ματς από 2.00 και πάνω ως απόδοση, ώστε σε περίπτωση που πιάσετε τα δύο από τα τρία σημεία να παίρνετε τα χρήματά σας πίσω. Με την τριάδα, το κέρδος είναι αρκετά καλό.

4-3-2

Προστίθεται ένα ματς και ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας. Είναι το αποκαλούμενο και Yankee. Οι στήλες είναι 11. Ζητάτε μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Για να σας δώσει πίσω τα χρήματά σας η τριάδα θα πρέπει να παίξετε σε αποδόσεις από 3.30 και πάνω. Με την τριάδα τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να πιάσετε 3/4 ματς.

6-5-4

Το αγαπημένο στοίχημα για ισοπαλίες. Ήταν το πλέον δημοφιλές σύστημα για στοίχημα, όταν γνωρίσαμε το sports betting στα επίγεια πρακτορεία. Έτσι λοιπόν έχουμε 22 στήλες, μία εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες. Αν το παίξετε με ισοπαλίες, τότε μία τετράδα είναι ικανή για να σας δώσει σημαντικό κέρδος, ως και τετραπλασιασμό του κεφαλαίου σας. Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να πιάσετε 4/6 «Χ» και να έχουν όλα απόδοση από 3.00 και πάνω. Με αποδόσεις στο 2.10-2.20 έχετε τα λεφτά σας πίσω στην τετράδα.

Θεωρία στοιχήματος – Σύστημα με στανταρ

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό συστήματος με παρολί. Τι εννοούμε; Το σύστημα με στάνταρ αυξάνει το ρίσκο, αλλά μειώνει το κόστος. Δηλαδή αν παίξετε κάποιο από τα προαναφερόμενα συστήματα και ορίσετε ένα σημείο ως σταντάρ, αυτό θα διαφοροποιήσει το σύστημα ως προς δύο τομείς. Ο πρώτος είναι ότι θα μειώσει το κόστος. Κι αυτό είναι το θετικό. Το νόμισμα όμως έχει δύο όψεις. Αν χαθεί στο σημείο που έχετε ζητήσει ως στάνταρ, τότε αυτόματα χάνετε όλο το σύστημα, ακόμη κι αν παράδειγμα στο 6-5-4 έχετε πιάσει μία πεντάδα. Κι αυτό είναι μεγάλο κρίμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στην τσέπη κανενός αν αποφασίσει να παίξει αυτό το σύστημα με μειωμένο κόστος.

FAQ

Γιατί να παίξω στοίχημα με θεωρία ή σύστημα;

Η θεωρία μπορεί να σας βάλει σε μία πειθαρχία, διότι θα πρέπει να ακολουθείτε υποχρεωτικά ένα μοτίβο. Αυτό θα ελέγξει και τα ποσά που κάνετε και τον χρόνο που παίζετε. Με το σύστημα προσθέτετε περισσότερα από ένα ματς, κυνηγάτε μεγαλύτερα κέρδη και έχετε περιθώριο να χάσετε και ένα-δύο ματς, δίχως να απολέσετε όλο το κεφάλαιό σας.

Πώς να κερδίσω παίζοντας στοίχημα με σύστημα;

Δεν υπάρχει άχαστο σύστημα ή θεωρία. Ο τρόπος με τον οποίο όμως αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, είναι να ακολουθήσετε πιστά μέχρι τέλους το σύστημα ή τη θεωρία που θα ακολουθήσετε. Αν πάτε κατά το δοκούν και είτε ενθουσιαστείτε, είτε στενοχωρηθείτε και αλλάξετε ρότα νωρίτερα, τότε το πιο πιθανό είναι η παικτική σας πορεία να μην έχει ευτυχή κατάληξη.

Ποιο είναι το κορυφαίο σύστημα για στοίχημα;

Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση. Είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, ανάλογα με τον τρόπο που παίζει κανείς, τις αποδόσεις που κυνηγά, αλλά και το κεφάλαιο που διαθέτει. Η πάγια γνώμη μας αναφορικά με το στοίχημα, είναι να χρησιμοποιείτε όσο λιγότερα ματς γίνεται, διότι έτσι κρατάτε χαμηλότερα την γκανιότα. Όσο αυξάνετε τον αριθμό των αγώνων στο σύστημά σας, τόσο μεγαλώνει η γκανιότα και φυσικά αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός δυσκολίας.

Ποια είναι η καλύτερη θεωρία για στοίχημα;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Fibonacci φαντάζει ως η πιο ελκυστική από τις θεωρίες στοιχήματος. Είναι πιο συντηρητικό και με μικρό ποσοστό επαλήθευσης δεν έχετε απώλειες, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιήσετε το 2.62 ως απόδοση, αλλά μείνετε στα επίπεδα του διπλασιασμού. Το Martingale μοιάζει να είναι το πιο δελεαστικό, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο και ελλοχεύει παγίδες να ξεφύγετε πάρα πολύ εύκολα.

Τι να προσέξω όταν παίζω στοίχημα με θεωρία;

Είναι πολλά τα σημεία τα οποία πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη μας και στον οδηγό κάθε θεωρίας που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας αναφέρονται όλα. Τα δύο όμως πιο σημαντικά σημεία είναι τα εξής:

  • Οι εταιρίες δεν αγαπούν τους πειθαρχημένους παίκτες που παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι λοιπόν αν αντιληφθούν ότι κάποιος παίκτης παίζει με θεωρία, ενδέχεται να του βάλουν γρήγορα όριο ή να κλειδώσουν τον λογαριασμό του.
  • Το ποσό στις θεωρίες ανεβαίνει μετά από κάθε ποντάρισμα. Κανείς όμως δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι μπουκ στον οποία κάνετε εγγραφή, θα δεχτεί οποιοδήποτε ποντάρισμα, ιδιαίτερα όταν το ποσό έχει ανέβει ψηλά. Αν λοιπόν απορριφτεί κάποιο ποντάρισμα, τότε αυτομάτως η θεωρία έχει χαλάσει ως προς την εφαρμογή της.