Hot Bets - Τι να παίξω σήμερα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

HOT BETS

ΑΓΩΝΑΣ

Το στοίχημα έχει διαφημιστεί γενικά ως τυχερό παιχνίδι. Έτσι εκλαμβάνεται από ανθρώπους που είτε δεν έχουν μεγάλη σχέση με αυτό, είτε παίζουν για να… παίξουν. Ο σωστός ορισμός βέβαια είναι ότι πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν τεχνικό παιχνίδι. Στο οποίο ό,τι δώσεις θα πάρεις. Δεν υπάρχει ούτε τύχη, ούτε ατυχία για κάποιον που παίζει συστηματικά. Οι δύο αυτές έννοιες έχουν αμιγώς βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα. Υπάρχει ικανότητα και ανικανότητα. Όπως σε κάθε τομέα που επενδύεις χρόνο και χρήμα, αυτό που θα μετρήσει σε βάθος χρόνου είναι το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης: ο τρόπος παιχνιδιού, η επιλογή των κατάλληλων σημείων, η σωστή διαχείριση των χρημάτων και η αυτοπειθαρχία. Δες εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος και τα hot bets του Match Money.

Hot bets – προγνωστικά στοιχήματος

Η έννοια της τύχης και της ατυχίας στο στοίχημα έχει να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με την… επιλεκτική μνήμη. Όσους τζογαδόρους κι αν ρωτήσεις, που παίζουν στοίχημα τυφλά, θα ακούσεις το ίδιο πράγμα. Κανείς δεν θα παραδεχτεί ότι κερδίζει από τύχη ή ότι είναι μακροπρόθεσμα τυχερός. Οι περισσότεροι θα θυμηθούν παρολί που θα τους απέφεραν πολλά χρήματα στο Πάμε Στοίχημα και έσπασαν από καθαρή… ατυχία. Σπανίως αναφέρεται ένα κερδισμένο στοίχημα με ένα γκολ οφσάιντ ή ένα πέναλτι – εφεύρεση στις καθυστερήσεις. Αυτό δεν είναι παρά μια αντίδραση άμυνας του ανθρώπινου μυαλού. Που πιστώνει τις νίκες ως ικανότητα και χρεώνει τις ήττες σε εξωγενείς παράγοντες. Προφανώς δεν υπάρχει επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος που να ασχοληθεί πάνω λίγα λεπτά της ώρας με το αν ήταν τυχερός ή άτυχος σε ένα στοίχημα. Ξέρει ότι στη δική του περίπτωση κάποιες φορές θα έχει ρέντα. Και άλλες θα χάνει από τη μοναδική τελική εντός εστίας των… αντιπάλων.

Πάμε στοίχημα: Ενημέρωση και γνώση

Για να χτίσεις ένα τέτοιο προφίλ χρειάζεται να φιλτράρεις τις πηγές πληροφοριών. Στοίχημα χωρίς σωστή ενημέρωση και γνώση είναι.. μπαρμπούτι. Ακούγεται απλό και αυτονόητο, αλλά είναι το βασικό προαπαιτούμενο. Και αν το τηρούσαν όλοι οι στοιχηματικές εταιρίες θα είχαν… κλείσει: πρέπει να ξέρεις γιατί παίζεις στοίχημα και ποιο είναι το κριτήριο για το ύψος του πονταρίσματός σου.

Το Match Money επιδιώκει εδώ και μια 20ετια να μεταδώσει στον παίκτη αυτή τη νοοτροπία: του παίζω για να κερδίσω και όχι παίζω για να παίξω. Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν είναι τσίχλες στο σούπερ μάρκετ, που αγοράζονται με τη λογική όπου πέσει το χέρι. Όπως όμως κάθε προϊόν εκεί σε τιμή προσφοράς έχει μια αξία αγοράς, έτσι και στο στοίχημα υπάρχουν ‘’προσφορές’’. Και είναι αυτές ακριβώς που με την αγορά τους θα οδηγηθούμε σε βάθος χρόνου σε νικηφόρα μονοπάτια.

Hot Bets - μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος

Μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος

Στο Match Money πυξίδα είναι τα μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος, τα παιχνίδια εκείνα δηλαδή που προτείνονται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Όχι γιατί ο συντάκτης έχει διαίσθηση ή… συμπάθεια σε κάποια ομάδα. Αλλά γιατί το σετ αποδόσεων δεν απεικονίζει πιστά τις συνθήκες που διέπουν τον αγώνα. Βιτρίνα αυτής της προσπάθειας είναι η στήλη με τα Hot bets. Το Match Money επιλέγει καθημερινά να αναδείξει περισσότερο κάποιες αγορές, οι οποίες εντάσσονται στην κατηγορία των Hot bets. Είναι τα σημεία που βάσει της εκτίμησης μας περιέχουν τη μεγαλύτερη αξία. Όταν μιλάμε για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος, τα Hot bets του Match Money αντικατοπτρίζουν την πιο εξειδικευμένη εκδοχή τους.    

Αντί να αναζητήσει κάποιος στο διαδίκτυο προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, καλό είναι να γνωρίζει ότι η λύση είναι μόνο δύο κλικ μακριά. Το ποσοστό επιτυχίας των Hot Bets αιτιολογεί και το λόγο που λανσαρίστηκαν.

Hot bets – προγνωστικά στοιχήματος

Τα Hot bets μπορεί να τα βρει κανείς από υπολογιστή στη δεξιά πλευρά του site και από κινητή συσκευή πάνω αριστερά. Κάτω απ’ αυτά (και αντίστοιχα δίπλα) είναι τα Goal Bets και τα Special Bets. Τα Goal Bets αφορούν αποκλειστικά στοιχήματα με γκολ, ενώ τα Special Bets ειδικά στοιχήματα, όπως σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κ.λ.π. 

Η λογική είναι ίδια: τα καλύτερα προγνωστικά της ημέρας. Είτε στις αγορές του 1Χ2, είτε των γκολ, είτε των ειδικών στοιχημάτων. Εκεί πιο εύκολο είναι να βρείτε παιχνίδια από λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα, καθώς στα κορυφαία οι λάθος εκτιμήσεις των μπουκ πολύ συχνά διορθώνονται γρήγορα. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε στα Hot Bets να εντάξουμε ένα σημείο που άνοιξε στο 4,50 και βρίσκεται πια στο 2,80.

Η έγκαιρη στοιχηματική ενημέρωση, οι έγκυρες αναλύσεις αγώνων και το σωστό ζύγισμα των παραμέτρων ενός αγώνα είναι τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να κάνουμε την αγορά στην τιμή που ‘’πρέπει’’. Στην τιμή δηλαδή που μετά την αγορά της μπορούμε να πούμε στον μπουκ ότι… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ