Βαθμολογίες ποδοσφαίρου: Αντίθετα με όσους πιστεύουν ότι το πάμε στοίχημα χρειάζεται ρέντα, δεν είναι η τύχη αυτή που σε βάθος χρόνου θα αποδώσει κερδοφορία στον παίκτη. Το στοίχημα είναι πάνω απ’ όλα ενημέρωση. Έγκυρη πληροφόρηση, γνώση του αντικειμένου και σωστή αξιολόγηση. Στο τέλος της μέρας αυτό που θα ξεχωρίσει τον νικητή από τον χαμένο, είναι η ικανότητα να διακρίνει ποιες είναι οι αγορές που περιέχουν αξία. Αυτό προϋποθέτει έγκαιρη, σωστή ενημέρωση.

Και το Match Money αποτελεί σύμμαχο του παίκτη στην αναμέτρηση του με τo θηρίο. Σημαντική παράμετρος είναι και η αυτοκυριαρχία. Η ψύχραιμη στάση δηλαδή απέναντι στον πειρασμό του πονταρίσματος. Και κυρίως η αποφυγή αγορών που με μαθηματική ακρίβεια θα είναι ζημιογόνες σε μακροχρόνιο επίπεδο. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για να στρέψετε με το μέρος σας τις πιθανότητες. Και να πάτε με τα κατάλληλα εφόδια στη μάχη. Βαθμολογίες ποδοσφαίρου, αναλυτικά ρεπορτάζ, απουσίες, παράδοση, κλίμα ομάδας, στατιστικά και τυχόν ιδιαιτερότητες που διέπουν μια αναμέτρηση και πρέπει να αναδειχθούν.

Βαθμολογίες ποδοσφαίρου όλων των πρωταθλημάτων

Στο κομμάτι στατιστικά περίοπτη θέση έχουν φυσικά οι βαθμολογίες ποδοσφαίρου. Σε αυτές αποτυπώνονται οι επιδόσεις των ομάδων και καθρεφτίζεται η αγωνιστική συμπεριφορά τους εντός και εκτός έδρας.

Στο Match Μoney θα βρείτε βαθμολογίες από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη και όχι μόνο. Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρει κανείς τις βαθμολογίες. Ο ένας είναι πατώντας πάνω στην ενότητα «Αναλύσεις Αγώνων» και επιλέγοντας το πεδίο «βαθμολογίες». Ξεκινώντας από τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ, σε αυτή τη σελίδα είναι όλες διαθέσιμες. Η βαθμολογία Αγγλίας, η βαθμολογία Γερμανίας, η βαθμολογία Ισπανίας, η βαθμολογία Ιταλίας και γενικότερα όλες οι βαθμολογίες ποδοσφαίρου των πρωταθλημάτων που ενδιαφέρουν περισσότερο τους παίκτες του στοιχήματος.

Βαθμολογίες πρωταθλημάτων

Ο άλλος τρόπος είναι από το πεδίο «Διοργανώσεις» στην αριστερή στήλη του site. Εκεί υπάρχουν οι ενότητες Κορυφαίες Λίγκες, Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Διεθνή. Στις Κορυφαίες Λίγκες πρώτο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλέγοντας το, εμφανίζονται οι αγώνες της ημέρας με τις αναλύσεις τους, οι επόμενοι αγώνες, αλλά και όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα. Αν θέλει δηλαδή κανείς να δει όλα τα αποτελέσματα της Super League αρκεί να πατήσει στην ενότητα «Ελλάδα»  

Βαθμολογίες ποδοσφαίρου, βαθμολογία Ελλάδας

Στις κορυφαίες λίγκες βάσει των όγκων στοιχηματισμού περιέχονται φυσικά και η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα, η Μπουντεσλίγκα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Η βαθμολογία αναλύεται ως εξής: Αγώνες – βαθμοί – Σύνολο νικών, ισοπαλιών, ηττών και τερμάτων και ο ίδιος απολογισμός εντός και εκτός έδρας. Το τελευταίο πεδίο είναι η φόρμα. Η βαθμολογία Premier League είναι 5η στην ενότητα με τις Κορυφαίες Λίγκες, ενώ το πρωτάθλημα Ισπανίας 9ο και το πρωτάθλημα Ιταλίας 10ο.  

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο «διάβασμα» στις βαθμολογίες ποδοσφαίρου είναι ο διαχωρισμός των εντός και εκτός έδρας επιδόσεων. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να είναι μια ομάδα καλύτερη εκτός απ’ ότι εντός έδρας και αυτό αποτυπώνει ουσιαστικά την αγωνιστική ταυτότητά της. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι είναι πιο αποτελεσματική στο ποδόσφαιρο αναμονής απ’ ότι στο ποδόσφαιρο κατοχής. Η ανάλυση αυτής της συμπεριφοράς δίνει μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αξίζει να ποντάρουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Συνήθως οι ομάδες που παίζουν καλά την τακτική του «κλεφτοπόλεμου» βολεύονται απέναντι σε ομάδες που βγάζουν έντονη επιθετικότητα. Οι οποίες προφανώς θυσιάζουν κάτι από την ανασταλτική λειτουργία τους.  

Στατιστικά ποδοσφαίρου

Εξίσου σημαντική με τις βαθμολογίες ποδοσφαίρου είναι η ανάλυση της φόρμας κάθε ομάδας. Για πολλούς είναι το Νο. 1 κριτήριο για τις πιθανότητες νίκης μιας ομάδας. Η γενική σύσταση είναι να αποφεύγουμε μια ομάδα με προβληματική ή αρνητική φόρμα. Ψυχολογία και αποτελεσματικότητα στον αθλητισμό είναι έννοιες που τέμνονται και έτσι τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν. Βέβαια η φόρμα κρύβει καμιά φορά παγίδες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Π.χ. μια μικρομεσαία ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μόνο ισχυρούς αντιπάλους στην τελευταία πεντάδα αγώνων και έχει 3 ισοπαλίες και 2 οριακές ήττες δεν είναι ντεφορμέ. Σίγουρα όχι περισσότερο από μια αντίπαλο που έπαιξε μόνο με υποδεέστερους και σημείωσε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ