Κουπόνι στοιχήματος ΟΠΑΠ - MatchMoney

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ

Το κουπόνι στοιχήματος που βλέπεις πιο πάνω είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της ημέρας. Πολλοί εκ των οποίων εντάσσονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Είναι ο εύκολος τρόπος για να δεις ποιοι αγώνες διεξάγονται καθημερινά κατά χρονολογική σειρά και από ποια πρωταθλήματα είναι. Κλικάροντας πάνω σε κάθε παιχνίδι, μπορείς να δεις τα σετ αποδόσεων σε 1-Χ-2 και under 2,5 / over 2,5. Δες εδώ άρθρα με το κουπόνι στοιχήματος.

Εκεί θα βρεις το μέσο όρο αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Για τις τιμές στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα πρέπει να ανατρέξετε στο επίσημο site του ΟΠΑΠ (https://pamestoixima.opap.gr/). Οι αποδόσεις ΟΠΑΠ ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, οπότε και βγαίνει το νέο κουπόνι στοιχήματος.

Κουπόνι ΟΠΑΠ – κουπόνι στοιχήματος

Μιας και ο λόγος για κουπόνι και στοίχημα δεν θα μπορούσε να μην γίνει μία αναφορά στο Κουπόνι ΟΠΑΠ. Συμπλήρωσε αισίως 22 χρόνια ζωής. Περισσότερες από δύο δεκαετίες. Συντροφεύει σε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια, τα στοιχηματικά μας βήματα. Το κουπόνι ΟΠΑΠ είχε τη δική του ιεροτελεστία, αφού κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι παίκτες του στοιχήματος το έπαιρναν στα χέρια τους για την απαραίτητη μελέτη.

Ιστορική αναδρομή ΟΠΑΠ Κουπόνι

Στην αρχή ήταν διαθέσιμες μόνο οι επιλογές στο τελικό αποτέλεσμα (12Χ). Από εκεί και πέρα όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Το στοίχημα στη χώρα μας εξελίχτηκε, από το επίγειο πρακτορείο μπήκε στο διαδίκτυο και όλα τα άλλα είναι η ιστορία όπως τη βιώνουμε μέχρι και σήμερα. Πολλές επιπλέον αγορές με την αρχή να γίνεται από το over/under και να ακολουθούν μετά δεκάδες και στη συνέχεια εκατοντάδες αγορές.

Κουπόνι Πάμε Στοίχημα: Ανάλυση αγώνων

Με μια ματιά σε αυτή την ενότητα μπορείτε να οργανώσετε το στοίχημα σας. Να βρείτε τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν και να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το ποιοι αξίζει να μπουν στο παιχνίδι σας. Οι αγώνες που έχουν δίπλα την ένδειξη «Ι» είναι όσοι έχουν αναλυθεί από τη συντακτική ομάδα του Matchmoney.com.gr. Πατώντας εκεί, θα βρείτε τη στοιχηματική ανάλυση αγώνων, στατιστικά και προγνωστικά.

Μέσα στις αναλύσεις αγώνων δηλαδή είναι διαθέσιμα όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία που χρειάζεστε για το ποντάρισμά σας: απουσίες, κλίμα ομάδας, παράδοση και οποιαδήποτε ιδιαίτερη συνθήκη διέπει κάθε αναμέτρηση. Στα προγνωστικά στοιχήματος μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τις προτάσεις του κάθε συντάκτη για τις αγορές του 1-Χ-2 και του under / over, ενώ στα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχουν  στοιχηματικές προτάσεις για αγορές με αξία στην κατηγορία των special bets.  Σκρολάροντας προς τα κάτω, βλέπετε τη φόρμα των ομάδων (έξι τελευταία παιχνίδια), την προϊστορία, τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων και αναλυτικά στατιστικά.  Από τα στατιστικά στοιχήματος που μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων, μπορείτε να οργανώσετε ακόμη και το ποντάρισμά σας στο live ΟΠΑΠ.

Γιατί να διαβάζετε αναλύσεις αγώνων στοιχήματος;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί να διαβάζουν στοιχηματικές αναλύσεις. Ακόμη περισσότεροι όμως είναι αυτοί που τις ψάχνουν και δη στην ιστοσελίδα του matchmoney.com.gr. Είναι απαραίτητο να διαβάζετε αναλύσεις στοιχηματικών αγώνων, όπως και να κάνετε τη δική σας έρευνα. Επειδή όμως για το δεύτερο δεν υπάρχει πάντα ο κατάλληλος προσωπικός χρόνος, έρχονται οι αναλύσεις των αγώνων και τα προγνωστικά στοιχήματος από εξειδικευμένους tipsters για να σας λύσουν τα χέρια.

Το στοίχημα θέλει γνώση. Δεν είναι τυφλή τύχη. Δεν είναι παιχνίδι αριθμών, όπως για παράδειγμα το ΛΟΤΤΟ, το Τζόκερ ή το ΚΙΝΟ, ή πολλά άλλα παρόμοια. Δίχως την απαραίτητη γνώση, οι πιθανότητες να συνδυάσετε διασκέδαση με νίκη είναι μειωμένες. Κάπως έτσι λοιπόν όταν ενημερώνεστε μέσα από τη σελίδα του MatchMoney.com.gr εμπλουτίζετε τις γνώσεις γύρω από την αναμέτρηση που σας ενδιαφέρει. Κι αυτό αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για ένα εύστοχο ποντάρισμα.

Τα πάντα παίζουν ρόλο στο στοίχημα. Η αγωνιστική φόρμα, οι απουσίες, τα σερί, ο καιρός, ο διαιτητής της αναμέτρησης, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τι διακυβεύεται στο παιχνίδι. Ακόμη και οι σχέσεις των ομάδων κι αν υπάρχουν χρωστούμενα, θετικά ή αρνητικά, από προηγούμενες χρονιές, ακόμη κι από τον προηγούμενο γύρο. Διαβάστε τις αναλύσεις αγώνων στοιχήματος στη MatchMoney και σίγουρα θα γλυτώσετε χρόνο, πιθανότατα και χρήματα.

Πάμε στοίχημα – Προγνωστικά ΟΠΑΠ

Στο κουπόνι ΟΠΑΠ στο σάιτ του Pamestοixima και στο πεδίο «αναζήτηση» επιλέγετε την ημερομηνία ή το εύρος των ημερών που επιθυμείτε για να δείτε το πρόγραμμα αγώνων στοιχήματος ή κάποια αποτελέσματα. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενη ημερομηνία μεταβαίνετε ουσιαστικά στην αναζήτηση αποτελεσμάτων, αν πάτε σε επόμενη θα δείτε το πρόγραμμα ποδοσφαίρου που ακολουθεί.

Στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα βλέπετε, στην πρώτη σελίδα, τις τιμές των βασικών αγορών, αλλά και αρκετών ειδικών στοιχημάτων. Στην προτελευταία στήλη υπάρχει ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχημάτων και το κλικάρισμα εκεί παραπέμπει σε όλες τις αγορές, ενώ στην τελευταία στήλη μπορεί να δει κανείς τα σκορ ημιχρόνου και 90λεπτου των αγώνων που έχουν τελειώσει. 

Κουπόνι στοιχήματος, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Αφότου πατήσει κάποιος αναζήτηση, στο πρώτο πεδίο αριστερά έχει την επιλογή να σορτάρει το κουπόνι ανά διοργάνωση. Αντίστοιχα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει ανά κωδικό ΟΠΑΠ, αλλά και ανά απόδοση σε 1, Χ και 2, καθώς και ανά under / over.

Είναι αλήθεια ότι ο ΟΠΑΠ δεν εξέλιξε μόνο το κουπόνι του, αλλά και τις υπηρεσίες του γενικότερα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το κουπόνι ΟΠΑΠ είναι ένα είδος καθρέφτη των αλλαγών που έχει κάνει ο στοιχηματικός κολοσσός.

Φυσικά στο διαδίκτυο η εξέλιξη αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη και θα το καταλάβετε αν περιηγηθείτε στο pamestoixima.gr ή αν ανοίξετε έναν λογαριασμό στη συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία για online στοίχημα.

LIVE STOIXIMA – Κουπόνι στοιχήματος

Ιδιαίτερα εύχρηστο είναι το livescore του Matchmoney.com.gr. Κατηγοριοποιείται ανά πρωτάθλημα και μέσω του πεδίου «φίλτρο» μπορεί ο χρήστης να επιλέξει τα πρωταθλήματα για τα οποία επιθυμεί ενημέρωση. Αντίστοιχα, υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση της εξέλιξης μόνο των αγώνων στο live stoixima. Στα παιχνίδια των πιο προβεβλημένων πρωταθλημάτων / διοργανώσεων είναι διαθέσιμες όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες. Αυτό γίνεται με ένα κλικ πάνω στο αποτέλεσμα του αγώνα. Είτε αυτός έχει τελειώσει, είτε βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως για παράδειγμα οι βασικές ενδεκάδες και οι αλλαγές των ομάδων. Τα λεπτά στα οποία σημειώθηκαν τα γκολ. Αντίστοιχη ενημέρωση για τις κάρτες και το ποιοι ήταν οι σκόρερ. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στη χρησιμότητα του πεδίου «Στατιστικά». Εκεί φαίνονται σε γραφήματα η κατοχή μπάλας και οι τελικές προσπάθειες κάθε ομάδας. Στατιστικά που έχουν τη δική τους προφανή σημασία σε συνθήκες live στοιχηματισμού.

Κουπόνι στοιχήματος: Γιατί αυξάνονται οι τζίροι στο Live stoixima;

Η αλήθεια είναι ότι το Live stoixima είναι ότι πιο συναρπαστικό υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Καμία απόλαυση δεν συγκρίνεται με αυτήν. Δηλαδή να βλέπετε ζωντανά το παιχνίδι πάνω στο οποίο έχετε ποντάρει. Γι’ αυτό εξάλλου έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ιστοσελίδα του MatchMoney.com.gr, ώστε να φτιάξουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.

Εκτός όμως από λόγους διασκέδασης, κοινώς ψυχαγωγικούς, υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος που οι τζίροι εκτοξεύονται στο Live betting. Κι εδώ έχει να κάνει με τη φύση του παιχνιδιού. Αν βλέπετε ποδόσφαιρο και το γνωρίζετε καλά το άθλημα, τότε η νίκη είναι πιο κοντά στο live σε σχέση με το ποντάρισμα πριν τη σέντρα. Κι αυτό γιατί είστε μέσα στις εξελίξεις. Μία αποβολή, ένας τραυματισμός, ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Και μαζί με τα δεδομένα αλλάζουν και οι αποδόσεις.

Εκεί λοιπόν αν μπορείτε να συνδυάσετε τη γνώση σας πάνω στο άθλημα το οποίο παρακολουθείτε μαζί με τη στοιχηματική ματιά, μπορεί να βγείτε εξαιρετικά κερδισμένος. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι και αυτοί που φτιάχνουν τις αποδόσεις στο live είναι άνθρωποι και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν και λάθη. Ως εκ τούτου και εσείς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο MatchMoney.com.gr και στην ενότητα Κουπόνι στοιχήματος και δεν θα βγείτε χαμένοι. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους live αγώνες του Matchmoney.com.gr, πατήστε εδώ.