ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ

Το κουπόνι στοιχήματος που βλέπετε πιο πάνω είναι ουσιαστικά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της ημέρας, πολλοί εκ των οποίων εντάσσονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Είναι ο εύκολος τρόπος για να βλέπετε ποιοι αγώνες διεξάγονται καθημερινά κατά χρονολογική σειρά και από ποια πρωταθλήματα προέρχονται. Κλικάροντας πάνω σε κάθε παιχνίδι, μπορείτε να δείτε τα σετ αποδόσεων σε 1-Χ-2 και under 2,5 / over 2,5. Δες εδώ άρθρα με το κουπόνι στοιχήματος.

Εκεί θα βρείτε  το μέσο όρο αποδόσεων των εταιριών. Για τις τιμές στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα πρέπει να ανατρέξετε στο επίσημο site του ΟΠΑΠ (https://pamestoixima.opap.gr/). Οι αποδόσεις ΟΠΑΠ ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, οπότε και αναρτάται το νέο κουπόνι στοιχήματος. 

Στοίχημα: Ανάλυση αγώνων

Με μια ματιά σε αυτή την ενότητα μπορείτε να οργανώσετε το στοίχημα σας. Να βρείτε τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν και να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το ποιοι αξίζει να μπουν στο παιχνίδι σας. Οι αγώνες που έχουν δίπλα την ένδειξη «Ι» είναι όσοι έχουν αναλυθεί από τη συντακτική ομάδα του Matchmoney.com.gr. Πατώντας εκεί, θα βρείτε τη στοιχηματική ανάλυση αγώνων, στατιστικά και προγνωστικά. 

Μέσα στις αναλύσεις αγώνων δηλαδή είναι διαθέσιμα όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία που χρειάζεστε για το ποντάρισμά σας: απουσίες, κλίμα ομάδας, παράδοση και οποιαδήποτε ιδιαίτερη συνθήκη διέπει κάθε αναμέτρηση. Στα προγνωστικά στοιχήματος μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τις προτάσεις του κάθε συντάκτη για τις αγορές του 1-Χ-2 και του under / over, ενώ στα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχουν  στοιχηματικές προτάσεις για αγορές με αξία στην κατηγορία των special bets.  Σκρολάροντας προς τα κάτω, βλέπετε τη φόρμα των ομάδων (έξι τελευταία παιχνίδια), την προϊστορία, τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων και αναλυτικά στατιστικά.  Από τα στατιστικά στοιχήματος που μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων, μπορείτε να οργανώσετε ακόμη και το ποντάρισμά σας στο live ΟΠΑΠ. 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ / ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΠΑΠ

Στο κουπόνι ΟΠΑΠ στο σάιτ του Pamestοixima και στο πεδίο «αναζήτηση» επιλέγετε την ημερομηνία ή το εύρος των ημερών που επιθυμείτε για να δείτε το πρόγραμμα αγώνων στοιχήματος ή κάποια αποτελέσματα. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενη ημερομηνία μεταβαίνετε ουσιαστικά στην αναζήτηση αποτελεσμάτων, αν πάτε σε επόμενη θα δείτε το πρόγραμμα ποδοσφαίρου που ακολουθεί. 

Στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα βλέπετε, στην πρώτη σελίδα, τις τιμές των βασικών αγορών, αλλά και αρκετών ειδικών στοιχημάτων. Στην προτελευταία στήλη υπάρχει ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχημάτων και το κλικάρισμα εκεί παραπέμπει σε όλες τις αγορές, ενώ στην τελευταία στήλη μπορεί να δει κανείς τα σκορ ημιχρόνου και 90λεπτου των αγώνων που έχουν τελειώσει.  

Κουπόνι στοιχήματος, Κουπόνι ΟΠΑΠ, Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Αφότου πατήσει κάποιος αναζήτηση, στο πρώτο πεδίο αριστερά έχει την επιλογή να σορτάρει το κουπόνι ανά διοργάνωση. Αντίστοιχα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει ανά κωδικό ΟΠΑΠ, αλλά και ανά απόδοση σε 1, Χ και 2, καθώς και ανά under / over.

LIVE STOIXIMA – Κουπόνι στοιχήματος

Ιδιαίτερα εύχρηστο είναι το livescore του Matchmoney.com.gr. Κατηγοριοποιείται ανά πρωτάθλημα και μέσω του πεδίου «φίλτρο» μπορεί ο χρήστης να επιλέξει τα πρωταθλήματα για τα οποία επιθυμεί ενημέρωση. Αντίστοιχα, υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση της εξέλιξης μόνο των αγώνων στο live stoixima. Στα παιχνίδια των πιο προβεβλημένων πρωταθλημάτων / διοργανώσεων είναι διαθέσιμες όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες με ένα κλικ πάνω στο αποτέλεσμα του αγώνα, είτε αυτός έχει τελειώσει, είτε βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Όπως για παράδειγμα οι βασικές ενδεκάδες και οι αλλαγές των ομάδων, τα λεπτά στα οποία σημειώθηκαν τα γκολ, αντίστοιχη ενημέρωση για τις κάρτες και το ποιοι ήταν οι σκόρερ. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στη χρησιμότητα του πεδίου «Στατιστικά», καθώς εκεί φαίνονται σε γραφήματα η κατοχή μπάλας και οι τελικές προσπάθειες κάθε ομάδας, που έχουν τη δική τους προφανή σημασία σε συνθήκες live στοιχηματισμού. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους live αγώνες του Matchmoney.com.gr, πατήστε εδώ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ