Άρσεναλ - Τότεναμ
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 dnb (3,50), Μάντισον anytime (4,50)
Πολύ μεγάλο ντέρμπι, σαφώς από τεράστια νίκη η Άρσεναλ και με την παράδοση στο πλευρό της. Από εκεί και μετά, η Τότεναμ βαδίζει σε σωστά μονοπάτια, χαρακτήρας, διαφοροποιημένη προς το καλύτερο η ψυχολογία και μια άδεια εβδομάδα σε αντίθεση με τη συμπολίτισσα της. Ματς αποδείξεων και για τον Ποστέκογλου. Στο 3,60 το διπλό σε dnb Betsson.
Μια χαρά το ξεκίνημα του Μάντισον στην Τότεναμ, με δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ, κομβικός σε αυτό το ριστάρτ της ομάδας του. Παίκτης των εκτός έδρας, στα τελευταία 21, έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ. Στο 4,50 το anytime του.
Κάτι παραπάνω από καταιγιστική στο πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, 4-0 την Αϊντχόφεν. Επίδειξη δυνάμεων, τρομερή εμφάνιση, μπορούσε και 6 και 7-0. «Μετά από τόσο καιρό απουσίας, έπρεπε να παράξουμε μια τέτοια εμφάνιση, ένα φοβερό βράδυ. Αν θέλουμε να λέμε πως έχουμε μπει σε μια εποχή υψηλών στάνταρ, πως είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο σχεδιάζαμε να είμαστε όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια, τώρα με αυτά τα παράλληλα ταμπλό θα το διαπιστώσουμε και θα το αποδείξουμε» το σχόλιο του Αρτέτα.
Στο πρωτάθλημα πέρασε με 1-0 από το Έβερτον, μια έδρα όπου έχει βιώσει πολύ μεγάλες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Ρεαλιστική εμφάνιση χωρίς θέαμα, έπαιξε για τους πόντους, με την έξτρα ποιότητα στην τελική ενέργεια να κάνει όλη τη δουλειά.
Οριακή η επιστροφή του Μαρτινέλι (5/0).Συνεχίζουν έξω με ζημιά ο στόπερ Τίμπερ (1/0) αλλά και ο χρησιμότατος Πάρτεϊ (3/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλάνες, Ζιντσένκο- Όντεγκααρντ, Ράις, Βιεϊρά- Σακά, Ζεσούς, Μαρτινέλι (Τροσάρ).
Κάτω από τα δοκάρια μένει για 3ο σερί ο Ράγια αντί του Ράμσντεϊλ. Η 4άδα πίσω ως έχει, λύση φρεσκάδας στους μπακ ο Τομιγιάσου. Ο Βιεϊρά παίρνει τη θέση του Χάβερτς, μπροστά αν κάνει την έκπληξη ο Μαρτινέλι, θα πιέσει τον Τροσάρ.
Απίστευτα πράγματα, χιτσκοκική ανατροπή στο 2-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ναι μεν καλύτερη αλλά δίχως την κομβική τελική ενέργεια, το πλήρωσε (0-1/73’), πίεσε και δεν συμβιβάστηκε με την ήττα, τα πάνω κάτω με γκολ στο 90+8’ και 90+10’.
Εκτός από τη μεγάλη νίκη κρατάει το μόλις 2ο γκολ του Ρισάρλισον στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα αλλά και την ασίστ του, με τον Βραζιλιάνο να ‘χει μπει αλλαγή. «Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας, πιστεύω πως βλέπει μια ομάδα που θέλει να παίζει όμορφο και περιπετειώδες ποδόσφαιρο, κυρίως μια ομάδα με χαρακτήρα που παιχνίδι με το παιχνίδι θα ωριμάζει» η γνώμη του Ποστέκογλου.
Χτύπησε και χάνει αρκετό διάστημα ο μπακ απ φέτος, Πέρισιτς (5 αλλ,/0). Πάντα αμφίβολος ο Λο Σέλσο (1 αλλ.). Απαράλλαχτα τα υπόλοιπα, από πέρσι έξω ο βασικός χαφ Μπετανκούρ και ο ενίοτε ενδεκαδάτος αριστερός μπακ Σεσενιόν.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, φαν Φεν, Ρομέρο, Ουντόγκι – Σαρ, Μπισούμα – Κουλουσέβσκι, Μάντισον, Σόλομον (Ρισάρλισον) - Σον.
Δεν αναμένεται διαφοροποίηση αφού το πράγμα κυλάει ρολόι. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά αν θα ξεκινήσει βασικός ο Ρισάρλισον στη θέση του Σόλομον.