Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
L. Gibson | Α | 7/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
17 | |
M. Foulds | Α | 14/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
G. Thomson | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
27 | |
J. Falkingham | Μ | 6/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
R. Haynes | Α | 6/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
22 | |
T. Bradbury | Α | 20/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
H. Pell | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | |
M. Norkett | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
8 | ||
Χάρογκεϊτ Τάουν - Τσέλτεναμ Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,20)
Με το κεφάλι ψηλά αποχωρεί η Χάρογκεϊτ από το κύπελλο, μετά το 1-0 (59’) από τη Λιντς. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-0 επί της Μπάροου στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως ανεβάζει στροφές, μετά από έναν κάκιστο Δεκέμβριο. Συνεχίζουν εκτός ο μπακ Φάουλντς (14/0), ο μεσοαμυντικός Γκίμπσον (7/0), ο χαφ/αρχηγός Φάλκινγχαμ (6/0), ο επιτελικός χαφ Τόμσον (1/0) και ο εξτρέμ Εντό (2/0). Πήρε ως δανεικό τον μπακ Μπιλόνγκο (14/1) από την Μπρίστολ Ρόβερς, δυνατή κίνηση για τα δεδομένα της Λιγκ 2.
Δεν έθελξε η Τσέλτεναμ την Τρίτη, έκανε όμως τη δουλειά στο 2-1 επί της Κόλτσεστερ και συνεχίζει στα προημιτελικά του Λιγκ Τρόφι. Ήταν το πρώτο ματς μετά το 0-0 με την Πορτ Βέιλ την Πρωτοχρονιά, λόγω των διαδοχικών αναβολών. Αμφίβολος ο μπακ Μπάντμπερι (20/1), χτύπησε ο εξτρέμ Ντάλσον (16/1). Μακροχρόνιοι ο μπακ Χέινς (6/0) και ο χαφ Πελ (-). Ανακλήθηκε από την Κάρντιφ ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Κόλγουιλ (22/6).
Σε καλό φεγγάρι η Χάρογκεϊτ, φορτσάτη γύρισε από τη διακοπή της η Τσέλτεναμ, βγάζει ισορροπία το ζευγάρι. Έχει λογική η ισοπαλία στο 3,20 του Pamestoixima.