Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αλεχάντρο Ερνάντεθ Γήπεδο
Estadio Coliseum (17.393) Απόσταση
401 χλμ. Καιρός
Αίθριος ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χετάφε
Ανάλυση:
Έκτη ισοπαλία στα 7 τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη, πήρε 1-1 από τη Γρανάδα και κράτησε απόσταση 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Με το γνωστό της μαχητικό στιλ επί Μπορδαλάς κι έχοντας να διαχειριστεί την τεράστια απουσία του Ενές Ουνάλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του έτους.
Αγωνιστικά νέα:
Μιλώντας για την Αλμερία, ο Μπορδαλάς τόνισε: «Έχει εξαιρετική ομάδα, απέχει ένα παιχνίδι από την αλλαγή της δυναμικής. Ας δουλέψουμε για να μην είναι αύριο στην έδρα μας. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν θα είναι εύκολο, είναι σε καλή αγωνιστική δυναμική. Υπάρχει μέγιστος σεβασμός για την Αλμερία, έχει μια εξαιρετική ομάδα, έναν προπονητή που εργάζεται για εβδομάδες, με εμπειρία, θα είναι δύσκολο. Έχω οικογένεια στην Αλμερία, έχω πολλή στοργή για την πόλη, για τους ανθρώπους της, είναι αναπόφευκτο. Ακόμα και από μικρός έχω ταξιδέψει πολύ, έχω περάσει πολλά καλοκαίρια εκεί. Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη. Τώρα είμαστε αντιμέτωποι και τα επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα είναι να κερδίσει η Χετάφε».
Πέραν του Ουνάλ, παραμένει εκτός και ο χαφ Αραμπάρι (7/0), εξέτισε ο χαφ/στόπερ Τζενέ (11/0). Ο τελευταίος μαζί με τρεις ακόμη έλειπαν σε διεθνή καθήκοντα, από υπερατλαντικό ταξίδι οι Αλντερέτε και Λοσάνο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Σόρια – Νταμιάν Σουάρες, Μίτροβιτς, Γκαστόν, Ντιέγκο Ρίκο – Λουίς Μίγια, Τζενέ, Μαξίμοβιτς – Καρμόνα, Μπόρχα Μαγιοράλ, Γκρίνγουντ.
Ο Μάτα διεκδικεί θέση στα δεξιά αντί του Καρμόνα, Μίτροβιτς και Γκαστόν λογικά ξεκινούν στα στόπερ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αλμερία
Ανάλυση:
Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη και αν δεν βγάλει αντίδραση άμεσα και ως το φινάλε του πρώτου γύρου, η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη. Πήγε στη διακοπή με πέμπτη σερί ήττα, χάνοντας 1-3 από τη Σοσιεδάδ, δεχόμενη το 1-2 με πέναλτι στο 90+1΄.
Αγωνιστικά νέα:
Ο Γκαριτάνο δούλεψε με την ομάδα στη διακοπή και δηλώνει με πίστη: «Από τότε που έφτασα, τις περισσότερες εβδομάδες είχαμε απουσίες στις προπονήσεις. Έτσι έγινε και τώρα. Έχουμε προετοιμάσει τον αγώνα με τη Χετάφε με λίγα άτομα από την πρώτη ομάδα, αλλά ελπίζουμε ότι θα έρθουν όλοι αύριο. Ζεις πάντα από τις νίκες και τις νίκες τις χρειαζόμαστε όσο τίποτα τώρα. Δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες που μας κοστίζουν. Κυρίως στην άμυνα, γιατί στην επίθεση υπάρχει λειψανδρία και δεν μπορεί να γίνει τίποτα περισσότερο. Η ομάδα φαίνεται όλο και καλύτερη, είναι πιο κοντά στην επίτευξη ενός αποτελέσματος που θα ανταμείψει τη δουλειά».
Πέντε παίκτες έλειπαν σε διεθνείς υποχρεώσεις, οι 4 στην Αφρική και ο Μόντες στο Μεξικό. Με μία προπόνηση στην αποστολή οι Λοπί, Μπαμπά και Μόντες. Σταθερά εκτός πλέον οι φορ Λουίς Σουάρες (8/4), Κονέ (8/0), Μαρέζι (2/0) και ο δεξιός μπακ Πουμπίγ (4/0), γυρίζει ο αριστερός μπακ Θεντέγες (3/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Λουίς Μαξιμιάνο – Μέντες, Έντγκαρ, Τσούμι, Ακιέμε – Λοπί, Ρομπερτόνε – Ραμαζάνι, Αρίμπας, Εμπάρμπα – Λέο Μπαπτιστάο.
Θέση στα χαφ διεκδικεί ο Μελέρο, ο Μέντες προβάδισμα έναντι του Πόθο για δεξιά στην άμυνα.
Πιθανές Ενδεκάδες
Αλμερία
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
D. Dakonam | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
M. Arambarri | Μ | 6/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
E. Ünal | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Marc Pubill | Α | 28/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | |
Álex Centelles | Α | 5/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
M. Šviderský | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | ||
L. Suárez | Ε | 36/8 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
I. Koné | Ε | 27/11 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
Marezi | Ε | 13/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Χετάφε - Αλμερία Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
12η
42.4%
57.6%
30.3%
19η
63.2%
76.3%
65.8%
ΠΡΟΤΑΣΗ: No bet
Πέρσι η Αλμερία έβγαλε το μοναδικό της διπλό στην έδρα της Χετάφε. Φαντάζει δύσκολο να το επαναλάβει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Χαμηλό το 1,70 στον άσο για να μπλέξουμε, ούτε και στην κόντρα μπορώ να πάω. Κάρτες θα έχει λογικά με Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ να σφυρίζει, ψηλά όμως το line στο 6,5.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Χετάφε - Αλμερία
1
1.85
X
8.00
2
101.00
1
1.85
Χετάφε
X
8.00
Ισοπαλία
2
101.00
Αλμερία
Χετάφε - Αλμερία Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.85 | 3.60 | 4.50 | 3.90% | 1.75 | 2.10 | 4.55% | 1.92 | 1.85 | 5.78% |
|
1.78 | 3.55 | 4.90 | 4.54% | 1.75 | 2.07 | 5.17% | 1.93 | 1.82 | 6.33% |
|
1.27 | 4.90 | 16.00 | 5.12% | ||||||
|
1.83 | 3.50 | 4.40 | 5.61% | 1.70 | 2.05 | 7.07% | 1.93 | 1.77 | 7.67% |
|
1.08 | 8.00 | 101.00 | 5.73% | ||||||
|
1.80 | 3.50 | 4.50 | 5.97% | 1.73 | 2.08 | 5.55% | 1.95 | 1.80 | 6.40% |
|
1.10 | 7.50 | 32.00 | 6.86% | ||||||
Betting facts
Η ομάδα Χετάφε - Αλμερία νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Χετάφε, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ