Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Κρίστιαν Ντίνγκερτ Γήπεδο
BayArena (30.210) Απόσταση
26 χλμ. Καιρός
Βροχή
Λεβερκούζεν
Ανάλυση:
Αγκάλιασε τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα το Σάββατο, μετά την επική ανατροπή επί της Χοφενχάιμ. Έχανε με 0-1 ως το 87' κι όμως κέρδισε 2-1 (88', 91'), παίζοντας κυριολεκτικά μονότερμα στο β' μέρος.
Στο +13 πλέον από την Μπάγερν, που έχασε στο Κλάσικερ από την Ντόρτμουντ και πέταξε λευκή πετσέτα. 34-5-0 από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Γκράντε φαβορί για την κατάκτηση και του κυπέλλου, δεδομένου ότι είναι η μόνη ομάδα από την Α' Γερμανίας που απέμεινε στη διοργάνωση. Στα προημιτελικά λύγισε τη Στουτγάρδη με γκολ στο 90'.
Αγωνιστικά νέα:
Αμφίβολος ο καλός χαφ Παλάσιος (20/3), που έλειψε το Σάββατο. Ίσως μπει στην αποστολή μετά από καιρό ο φορ Μπονιφάς (16/10).
Αναμένεται ροτέισον από τον Τσάμπι Αλόνσο. Στον άσο θα παίξει ο Κόβαρ, που έχει πάρει από το ξεκίνημα της σεζόν τα ματς του κυπέλλου και της Ευρώπης.
Φορτoύνα Ντ.
Ανάλυση:
Ζει και πάλι μεγάλες στιγμές, καθώς έπρεπε να περάσουν 44 χρόνια για να βρίσκεται και πάλι στους διεκδικητές του Κυπέλλου. Στον προημιτελικό χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι και την εύστοχη εκτέλεση του Τζόλη για να πετάξει εκτός ημιτελικών την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα στην β’ κατηγορία, Σαν Πάουλι.
Το Σάββατο (30/3) πέτυχε την 4η νίκη της στις τελευταίες 5 αγωνιστικές κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν. Σε μόλις 7 λεπτά έκανε την ανατροπή και σκόραρε 3 γκολ, προσθέτοντας, παράλληλα, τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει την άνοδο. Άλλα δύο τέρματα από τον ασταμάτητο Τζόλη, που έφτασε τα 17 στη φετινή Τσβάιτε.
Με το 3-1 επί της Λάουτερν προσπέρασε στην 3η θέση το Αμβούργο και συνεχίζει να κυνηγάει τη 2η Χολστάιν, που είναι στο +6. Μετά το κύπελλο φιλοξενεί την Μπραουνσβάιγκ.
Αγωνιστικά νέα:
«Σεβόμαστε πολύ τη Λεβερκούζεν. Έχουμε μια βασική ιδέα για το πλάνο μας, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, η Λεβερκούζεν αποφασίζει σε ποιο βαθμό μπορούμε να εφαρμόσουμε τις τακτικές μας. Η ποιότητα της είναι πολύ υψηλή, υψηλότερη από τη δική μας.
Η ομάδα μου κάνει μια φανταστική σεζόν μέχρι στιγμής. Είναι σημαντικό να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Πάντα αντιμετώπιζα τους παίκτες μου με τον ίδιο τρόπο. Σε καλές και κακές στιγμές. Με όλο τον σεβασμό για τον αντίπαλο και την αποστολή, δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο αύριο. Δεν χρειάζεται να εξυψώνουμε τον εαυτό μας, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Αυτό είναι σημαντικό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τιούν στη συνέντευξη Τύπου.
Εκτός αποστολής ο βασικός αριστερός μπακ Γκαβορί (20/0), ξανά στη διάθεση του 49χρονου Γερμανού τεχνικού ο μέσος Σομπότκα (9/0).
Πιθανές Ενδεκάδες
Φορτoύνα Ντ.
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Arthur | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
32 | ||
E. Palacios | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
13 | ||
V. Boniface | Ε | 15/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
N. Gavory | Α | 11/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
M. Sobottka | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | ||
Í. Jóhannesson | Μ | 13/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
K. Manu | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λεβερκούζεν - Φορτoύνα Ντ. Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
40%
60%
60%
0%
100%
0%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & G/G (2,62)
Η Λεβερκούζεν είναι πραγματικά ανίκητη φέτος και έχει μία μοναδική ευκαιρία να κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της. Η Φορτούνα είναι η κορυφαία επίθεση της Τσβάιτε, έχει σε τρομερή κατάσταση τον Τζόλη και είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Το ματς στην ΜπαϊΑρένα είναι ασφαλώς μία πολύ μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Τιούν και σίγουρα θα προσπαθήσουν να το διασκεδάσουν. Ο πιθανός άσος από το 1,15 εκτοξεύεται στο 2,62 με G/G.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λεβερκούζεν - Φορτoύνα Ντ.
1
1.20
X
8.50
2
15.50
1
1.20
Λεβερκούζεν
X
8.50
Ισοπαλία
2
15.50
Φορτoύνα Ντ.
Λεβερκούζεν - Φορτoύνα Ντ. Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Λεβερκούζεν - Φορτούνα Ντ. νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λεβερκούζεν, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ