ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ
Ντεμπούτο για τον Μίτσελ την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό που σκόραρε με δύο γκολ Μπακαμπού, ενώ νωρίτερα είχε και χαμένο πέναλτι ο Ελ Αραμπί. Μπορούσε σίγουρα μεγαλύτερο σκορ, διατηρήθηκε έτσι το -7 από την κορυφή.
Την προηγούμενη αγωνιστική του Γιουρόπα έκανε κάκιστο παιχνίδι φιλοξενώντας τη Φράιμπουργκ και συνετρίβη με 3-0.
Μέγα πλήγμα ο τραυματισμός του Ελ Αραμπί που τέθηκε νοκ άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες. Έτι μεγαλύτερο από τη στιγμή που δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μπακαμπού. Εκτός λίστας και ο σταρ Χάμες, με τον εξτρέμ Ντε λα Φουέντε και τον μεσοεπιθετικό Αγκιμπού.
Το θετικό είναι ότι φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επανέρχεται λογικά ο Ουί Τζο.
Τραυματίες παραμένουν οι στόπερ Μπα, Ρέτσος και ο Νο1 κίπερ Βατσλίκ.
Στην πρεμιέρα ηττήθηκε δίκαια από τη Φράιμπουργκ με 2-1, στη δεύτερη αγωνιστική όμως «κατάπιε» τη Ναντ (3-2), σκοράροντας τρεις φορές από το 60’ έως το 72’. Ακολούθησαν άλλες δύο νίκες στο πρωτάθλημα το 7-1 στην έδρα της Ζίρα και το 3-1 του Σαββάτου στο ντέρμπι με τη Νέφτσι, με αποτέλεσμα να έχει πλέον 7/7 εντός συνόρων. Πίσω από το 24’, το ανέτρεψε με τρία γκολ από το 57’ έως το 74’.
Στην Ευρώπη έχει φέτος απολογισμό 4-3-2, όλα με δυνατούς αντιπάλους, αμφότερες οι ήττες με 2-1.
Αμφίβολος ο Μαυροβούνιος μέσος Γιάνκοβιτς. Δύο μήνες εκτός μάχης παραμένει ο βασικός στόπερ Μεδίνα.