📢 ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
📢 ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Ουγγαρία
i Η Ν Η Η Ν Η
NATIONS LEAGUE GROUP A 10/09/2024
VAR

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ

21:45
0 : 0
Κωδ. ΟΠΑΠ: 870
Βοσνία
i Η Η Η Η Η Η
Ουγγαρία
i Η Ν Η Η Ν Η
21:45
0 : 0
Βοσνία
i Η Η Η Η Η Η
Κωδ. ΟΠΑΠ: 870
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Μάρκο Γκουίντα (Ιταλία)
field
Γήπεδο
Puskás Aréna (67.215)
apostasi
Απόσταση
572 χλμ.
weather
Καιρός
Αίθριος
Ουγγαρία
Ανάλυση: Με συντριβή 5-0 στη Γερμανία ξεκίνησε το Σάββατο η πορεία της στο Nations League. Υπερβολικό σε έκταση το σκορ βάσει της εικόνας του α' ημιχρόνου (1-0). Ωστόσο, κατέρρευσε αγωνιστικά στην επανάληψη, δεχόμενη ακόμα 4 γκολ. Εκανε μόλις 6 τελικές στον αγώνα, ενώ ήταν η πιο βαριά ήττα για τους Μαγυάρους από το 2013 (Ολλανδία 8-1). Στο πρόσφατο Euro έμεινε εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων ύστερα από δύο ήττες (Γερμανία, Ελβετία) και μια νίκη (Σκωτία).
Αγωνιστικά νέα: "Ντρέπομαι για τους παίκτες και για εμένα. Η εμφάνιση του β' μέρους ήταν ανεπίτρεπτη. Δεν κερδίσαμε ούτε μια μονομαχία. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα" σχολίασε ο τεχνικός Ρόσι μετά τη συντριβή του Σαββάτου. Εν όψει της αναμέτρησης με τους Βόσνιους, ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε: "Τα πρόσωπά μας ακόμα καίνε από το χαστούκι που φάγαμε. Δεν γίνεται όμως να μπούμε με κόκκινα μάγουλα κόντρα στη Βοσνία. Η απάντησή μας θα πρέπει να είναι πειστική και να πάρουμε τη νίκη". Τραυματίστηκαν και βρήκαν από τις επιλογές ο επιθετικός Γκάζνταγκ (Φιλαδέλεφεια) και ο νεαρός αμυντικός Βας (Πάξι). Ο αμυντικός Γιακομπισβίλι εντάχθηκε στην U21. Εμειναν εκτός κλήσεων οι αμυντικοί Λανγκ, Ζαλάι, Φιόλα, Στάιλς και ο μέσος Κλέινχέισλερ. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Γκουλάσι - Μπότκα, Ορμπαν, Νταρντάι - Μπόλα, Σχάφερ, Νάγκι, Κερκές - Σλομποσλάι, Σαλάι - Βάργκα. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πέτερ Γκουλάσι (Λειψία), Ντένες Ντιμπούς (Φερεντσβάρος), Μπάλαζ Τοθ (Μπλάκμπερν). ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βίλι Ορμπαν (Λειψία), Εντρε Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μπένσε Γκεργκένι (Ουίπεστ), Μπότοντ Μπάλογκ (Πάρμα), Μάρτον Νταρντάι (Χέρτα), Ανταλ Γιακομπισβίλι (Τζιρόνα). ΜΕΣΟΙ: Ανταμ Νάγκι (Σπέτσια), Ντόμινικ Σλομποσλάι (Λίβερπουλ), Λοίκ Νέγκο (Χάβρη), Αντρας Σχάφερ (Ουνιόν Βερ.), Ζολτ Νάγκι (Πούσκας), Μπεντεγκούζ Μπόλα (Ραπίντ Β.), Μίλος Κερκές (Μπόρνμουθ), Μιχάλι Κάτα (ΜΤΚ), Τάμας Νίκιτσερ (Κεσκεμέτ). ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Μάρτιν Ανταμ (Αστέρας Τρίπολης), Μπαρνάμπας Βάργκα (Φερεντσβάρος), Κρίστοφερ Χόρβαθ (Ουίπεστ), Κέβιν Κσόμποθ (Σεντ Γκάλεν), Πάλκο Νταρντάι (Χέρτα).
Βοσνία
Ανάλυση: Στο Αϊντχόφεν η Βοσνία (Νο. 75) γνώρισε άλλη μια ήττα, η τρίτη διαδοχική με τον Σεργκέι Μπάρμπαρεζ στον πάγο της και πρώτη σε επίσημα παιχνίδια. Τα προβλήματα που ήδη αντιμετώπιζε, έγιναν περισσότερα με τους τραυματισμούς των αμυντικών Κολάσινατς (Αταλάντα) και Αχμέντοτζιτς (Σέφιλντ Γιουν.), ώρες πριν το ματς, γεγονός που φάνηκε να την επηρεάζει. Το 5-2 με το οποίο έχασε από την Ολλανδία ήταν έως και… κολακευτικό, όπως δείχνουν οι τελικές (28-4). Πολύ αποτελεσματική μπροστά, με σκόρερ τους Ντεμίροβιτς στο 27’ που ισοφάρισε προσωρινά σε 11, καθώς και τον Τζέκο στο 73’ που μείωσε σε 3-2. Αλλά, δεν μπορούσε να απορροφήσει την πίεση της αντιπάλου, τ πέντε γκολ που δέχθηκε, ίσως να ήταν και λίγα… Έχει χάσει αρκετή από την αίγλη της και μάλιστα απότομα. Στη League B του προηγούμενου Nations League κατέλαβε την κορυφή του γκρουπ με αντιπάλους τη Φινλανδία, το Μαυροβούνιο και τη Ρουμανία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι «δράκοι» δεν μπόρεσαν να χτίσουν σε αυτήν τη δυναμική κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το EURO 2024, τερματίζοντας πέμπτοι σε ένα γκρουπ έξι ομάδων με Πορτογαλία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία και το αδύναμο Λιχτενστάιν. Μόλις 3 νίκες και 7 ήττες, οι 2 με τον… σάκο του μποξ στον όμιλο. Μέσω του «εισιτηρίου» που της έδωσε το Nations League, πήρε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ηττήθηκε με 2-1 στη Ζένιτσα από την Ουκρανία. Αποτέλεσμα που οδήγησε στην αποχώρηση του προπονητή Σάβο Μιλόσεβιτς.
Αγωνιστικά νέα: Ο Βόσνιος ομοσπονδιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Σέχιτς (Αλ Χαλίτζ), αλλά και των μέσων Πιάνιτς (χωρίς ομάδα), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ) και Λόντσαρ (Φερεντσβάρος), οι οποίοι αποσύρθηκαν από την Εθνική. Στις κλήσεις δεν είναι οι χαφ Τσίμιροτ (Αλ Φεϊχά) και Χατζιαχμέντεβιτς (Ρίζεσπορ), οι οποίοι συνήθως βρίσκονται στις αποστολές, έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα) δεν ήταν καν στους παίκτες του πάγκου. Σταθερός και αρχηγός ο «αειθαλής» Τζέκο των 134 διεθνών ματς, που συνεχίζει και να σκοράρει. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-3-2): Πίριτς - Γκαζιμπέγκοβιτς, Μούγιακιτς, Κάτιτς, Μπίτσακτσιτς, Ντέντιτς - Γκίγκοβιτς, Κρούνιτς, Ταχίροβιτς - Ντεμίροβιτς, Τζέκο. Οι απουσίες των Αχμέντοτζιτς και Κολάσινατς αυτόματα προσφέρουν λιγότερες επιλογές στα στόπερ, όπου αναμένεται να διατηρηθεί η πεντάδα που έπαιξε στο προηγούμενο ματς, ενώ και οι δύο μπακα χαφ, Γκαζιμπέγκοβιτς και Ντέντιτς, δύσκολα θα αλλάξουν. Το ίδιο ισχύει και για τα χαφ, αν και αυτήν τη φορά ίσως ο Μπάρμπαρεζ σκεφτεί τη λύση του Χαϊραντίνοβιτς, ενώ οι Ντεμίροβιτς και Τζέκο τα πήγαν καλά, ειδικά από άποψη αποτελεσματικότητας. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κέναν Πίριτς (Αντάλιασπορ), Νίκολα Βασίλι (Σαντ Πάουλι), Οσμάν Χάτζικιτς (Βελέζ Μόσταρ). ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ερμίν Μπίτσακτσιτς (Μπραουνσβάιγκ), Ντένις Χατζικάντουνιτς (Αμβούργο), Γιουσούφ Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Αμάρ Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Αντριάν Λέον Μπάρισιτς (Βασιλεία), Νιχάντ Μούγιακιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Κάτιτς (Ζυρίχη), Στιέπαν Ράντελιτς (Ριέκα) ΜΕΣΟΙ: Ράντε Κρούνιτς (Φενερμπαχτσέ), Χάρις Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Μπενιαμίν Ταχίροβιτς (Αγιαξ), Ντάριο Σάριτς (Παλέρμο), Τζένις Μπούρνιτς (Καρλσρούη), Αρμίν Γκίγκοβιτς (Χολστάιν Κιλ), Ντένις Χουσεΐνμπασιτς (Κολωνία), Νταλ Βαρεσάνοβιτς (Ρίζεσπορ), Εσμίρ Μπαϊρακτάρεβιτς (Νιού Ινγκλαντ), Ιφέτ Τζάκοβατς (Μπάτσκα Τόπολα). ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Εντιν Τζέκο (Φενερμπαχτσέ), Ερμεντίν Ντεμίροβιτς (Στουτγκάρδη), Χάρις Ταμπάκοβιτς (Χοφενχάιμ).
Πιθανές Ενδεκάδες
Ουγγαρία
Ουγγαρία
Βοσνία
Βοσνία
Απουσίες
Ουγγαρία
Ουγγαρία
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
A. Fiola Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Á. Lang Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Attila Szalai Α 32/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
C. Styles Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
L. Kleinheisler Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
D. Gazdag Μ 25/13
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Βοσνία
Βοσνία
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
S. Kolašinac Α 17/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
E. Ćivić Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
A. Ahmedhodzic Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
G. Cimirot Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
A. Hadžiahmetović Μ 18/3
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
H. Hajradinović Μ 5/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
S. Prevljak Ε 29/6
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
  Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι simaiaki Αγώνες που απουσιάζουν

Ουγγαρία - Βοσνία Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
Ουγγαρία
37.5%
87.5%
50%
Βοσνία
50%
83.3%
50%
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under2,5 (1,80) Οι γηπεδούχοι θέλουν να επουλώσουν τις πληγές που άφησε η συντριβή από τους Γερμανούς. Αναμένεται να προσέξουν περισσότερο τα μετόπισθεν για την αποφυγή νέας σφαλιάρας. Οι Βόσνιοι βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης και λογικά θα μπουν με πρωταρχικό στόχο την ισοπαλία. Πρώτη επιλογή το Under2,5 στο 1,80 της Stoiximan.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ουγγαρία - Βοσνία
1
2.90
X
4.15
2
15.25
1
2.90
Ουγγαρία
X
4.15
Ισοπαλία
2
15.25
Βοσνία

Ουγγαρία - Βοσνία Αποδόσεις

1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER 1 X 2 ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. U O ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. GG NG ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ.
Fonbet 1.75 3.75 5.00 3.67% 1.80 2.05 4.16%
Betsson 1.60 4.00 6.00 4.00% 1.85 1.96 4.83% 2.00 1.80 5.26%
Winmasters 1.63 4.00 5.50 4.34% 1.83 1.96 5.36% 1.97 1.77 6.77%
Stoiximan 1.62 4.15 5.20 4.81% 1.87 1.95 4.54% 1.95 1.78 6.94%
Novibet 2.90 1.56 15.25 4.89% 1.01 29.00 2.40% 19.00 1.02 3.20%
Bet365 1.57 4.00 5.75 5.74% 1.80 2.00 5.26% 1.91 1.80 7.33%
Sportingbet 2.50 1.73 9.25 7.93% 1.01 17.00 4.66%
Betting facts
Ουγγαρία
Η ομάδα Ουγγαρία έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
2
15.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουγγαρία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ουγγαρία, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βοσνία
Η ομάδα Βοσνία έχασε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
2.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βοσνία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βοσνία, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson